Oldalak

2015. május 19., kedd

Úton és utakon

Úton, mert utaztunk gyerekekhez, unokákhoz.





Úton és új utakon, mert készülök elköltözni. Módszeres ember vagyok, régi főnököm szokta mondogatni, olyan vagyok, mint egy buldog, megragadok valamit, addig járok utána míg alaposan ki- és fel nem derítem. Vannak színeim, amiket szeretnék festéskor megvalósítani, ezeket keresgélem, árnyalatokat, kapcsolódásokat, bútorfestési lehetőségeket stb. Sárga volt a szoba színe, ezt nem szeretném ismét, de világos árnyalat kell, valami új  és zöld nyílászárókat szeretnék. E kettőt kellene összehozni, s lehet, hogy a barna konyhabútor helyett, már a barna szín helyett egy kékesszürke árnyalatot.


Holnap kapjuk meg a lakást, a lehetőségeket, már a régi bútorok áthozatalát akkor tudjuk felmérni. Mi marad, mitől kell elköszönni, mi milyen formában vagy funkcióban lesz az új helyen. S van, ami még egy ideig nem lesz pl. ülőbútor, erre most nincs keret egy ideig.

Szervezni kell a ki- és átjelentkezéseket, számlalemondásokat és átállításokat, szóval van mivel tölteni az időt. S ha nagyon tele van a fejem, ott a kert egy kis locsolás, kapálgatás, stb.

S itt vannak az állatok, a dajkálandó macskák, Zsebi a dobálásaival. Mert a két mocsok elrontatott(?). Viszont oly jó, hogy velünk, körülöttünk vannak.

S néhány fotó, amit nem tudok kihagyni. Egy óvodai néptáncos bemutatóról. Nem élesek a fotók, de nekem oly kedvesek.





6 megjegyzés:

  1. Vartam mar , hogy irj valamit! Nagyon szepek a lanyok, a ruhajuk, a mosolyuk, minden:))) a pici is tunderien fejlodik!!

    Nalunk fejlemeny, hogy Ginger a hazban aludhat naokozben:)) amit ok kaptak, abban a hazban.

    VálaszTörlés
  2. Hűha, akad feladat bőven! Csak ügyesen! :)

    VálaszTörlés
  3. Le a kalappal,hogy újra váltasz!!!!! Nem semmi,ami előtted áll! Sok erőt kívánok hozzá!

    csodásak, szívmelengetőek a néptáncos gyermek-képek!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Kedvesek a gyermekfotók az előtted álló nagy feladathoz pedig sok sikert és kitartást kívánok!

    VálaszTörlés
  5. Most volt jegyzéken egy könyv macskaházakról. Várom a fotót Ágnes, kíváncsian.Mamka a kényszer nagy úr, diktál. S milyen aranyosak voltak élőben. J. látom te is bedobtad magad, ill. olvaslak.

    VálaszTörlés
  6. Personally Im impressed by the quality of this. Generally when I come across these
    SPARTAGEN XT sort of things I like to post them on Digg. I dont think this would be the best to submit though. Ill look around and find another article that may work.http://www.webheathcare.com/spartagen-xt-

    scam/

    VálaszTörlés