Oldalak

2015. április 7., kedd

Szösszenetek

 • Fekszem, s gyógyszerezem magam. Délelőtt dolgoztam, remegő lábakkal. Elegem van  a betegségekből.
 • Nógrádba készünk egy hétre, fotózni, kirándulni. Én még Hollókőn sem jártam, bár az ottani tömegtől félek. Hét közben megyünk. Találtunk egy szállást, nem tetszett, s messzinek gondoltuk innen és onnan, foglaltunk egy másikat.
 

  Kiderült ugyanarról  a településről. Ennyit  a szállásfoglalásról. Remélem, mire indulunk jó időnk lesz.

 
 •   Zsebi leverte a földre, s eltörött a madáritatónk. Mondjuk nem értem, miért kell egy kutyának a madáritatóból innia? Most kereshetünk egy masszívat. A madarak amúgy nagyon odaszoktak.
 • Az orgona csurig van rüggyel. Bár nem ez a jó megfogalmazás rá. Ha kitartanak, akkor csodaszép bokrunk lesz. Tavaly alig volt rajta virág.
 • Vannak rongyszőnyegeink mindenféle beszerzési forrásból. Most az IKEÁ-ban vásároltat  mosom, kíváncsi vagyok hogy szedem ki a mosógépből? Kettő, kétféle a mosás után kiszakadt. Nem értettem. Most kiderül, hogy miben is van  a hiba? Sajnálom, hogy azt a típust már nem gyártják.
 • A szőnyeg nem szakadt szét. Folytassam?
 • Mit találtam?

   Vibók Ildi honlapja

Úgy látom Vibók Ildi is kedveli a macskákat! Micsoda vidám színek és hangulat! Érdemes megnézni a honlapját!

1 megjegyzés:

 1. Gyógyulj meg, hogy sokat tudjatok barangolni!
  Rengeteget jártam Nógrádban, számomra egy mini Erdély.
  Szendehelynél van egy jó kis tanösvény.
  Nógrád faluban feltétlenkl nézzétek meg a várat, nem kell magasra baktatni, mert a lábánál van parkoló.
  Bokor falu meg egy gyönyörű zsákfalu, ott érdemes autóval felmenni a domb tetejére ahol a legelők vannak, nagyon jó kis töltekezőhely.
  A 21-est és 22-est összekötő hollókői út végig gyönyörű (Alsótold 21-es felöli elejében egyszer majdem meg is vettünk egy házat annyira elvarázsolt minket a táj).
  Még annyi, hogy érdemesebb inkább a döcögős mellékutakat választani a nagyobb főutak helyett, megéri a kacskaringózás a dombok között, a látvány nem marad el.

  VálaszTörlés