Oldalak

2013. július 24., szerda

Befejeztük

a ház utolsó helyiségeinek rendbehozatalát. Azaz most éppen a festő: a mennyezetet, a gerendákat, köztük a plafont, ahol kellett lefestette. Még az utolsó ún. csőszoba parkettázása van hátra, s az elképzelt fúnkcióhoz(tárolóhelyiség, ami alkalmakként hálóként is szolgál) kitalálni az asztalossal közösen a lehetőségeket, s ami megvalósítható egy 3 X 1.45 méteres szobában. Kigondol valamit az ember, ő pedig lehoz minket a földre a realítással, aztán ő is hoz ötleteket, így ketten (hárman)  együtt megtervezzük az elképzelt szobát.

 Fotóm nincs, majd pótlom, de csodaszép lett! Lehet csodaszép egy plafon? Lehet!A sötét gerendák, köztük a fehér plafon. A sárga fallal. Már csak egy kékfestő ágytakarót kell összehoznom, amihez ötlet már van, csak lemérni, s anyagot rendelni kellene hozzá. A varrónő már csak utolsó lépés lenne. A varrónő....

Ez a szőnyeg keresi az ágytakaró társát!

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Tudom micsoda munka van mögöttetek. Mi egy lakásban lakunk és pár éve végigcsináltunk egy teljes felújítást saját kezűleg. Öt évig tartott kisebb-nagyobb megszakításokkal időtől és pénztől függően. Utólag viszont nagyon jó érzés, hogy mindenhol a kezünk munkája köszön vissza :)

    VálaszTörlés
  2. O biztosan nagyon szep lesz a takaro is!Varom majd a fotot.

    VálaszTörlés
  3. Szeretek bekukkantani hozzád!

    VálaszTörlés