Oldalak

2012. július 10., kedd

Betörés vagy nem is tudom,

hogy is tituláljam a vörösök anyjának éjszakai tevékenységét? Esetleg illegális behatolás? Inkább! Este tíz körül lefeküdtem, hallok ám valami fűrészeléshez hasonló hangokat, aztán bealudtam. Éjjel ébredek fél kettőkor egy olyan zuhanásra, ahogy egy macska pottyan be az ablakon. (Igen ám, de vagy zárva voltak, vagy szunyoghálózva, sőt a nyitott ablak virágcserepekkel még kis is támasztva két oldalról.) Ez utóbbin követte el  a behatolást, kikaparta, feltépte a tépőzáras szunyoghálót, aztán bebújtak alatta az egyik vörössel, s mire kimentem már az egyik széken nyugiban szoptatott. Ezt nevezem!- gondoltam magamban! S még mondja valaki (mondom én is már vagy százszor), hogy az állatok nem  buták! A nagyságos asszonynak minden esetre megvan a magához való esze!

5 megjegyzés:

  1. Ezek a cicók....rosszabbak, mint a gyerekek. :) A mienk nagyon szereti a vizet, most éppen azt találta ki, hogy a medence peremén egyensúlyoz. Alig lehet elzavarni, tuti hogy előző életében köze volt a halakhoz:D

    VálaszTörlés
  2. Ez a szomszéd cicó.. ha elmondom a gazdáinak agybajt kapnak, de mit tehetünk? Egy macska csak. Csak?

    VálaszTörlés
  3. Jó kis élményed volt, ez az éjszakai kaparászás.Ilyenkor mindenfélére gondol az ember.Az éjszaka csendjében meg duplán hallatszanak a zajok.Cicák-kutyák nagyon találékonyak, ha akarnak valamit akkor megoldják.Sokszor én is meglepődöm mennyire tudnak kombinálni.

    VálaszTörlés
  4. Elképesztő agyuk van az állatoknak! Egy ismerősünk macskája az autóban ellett meg... :)

    VálaszTörlés