Oldalak

2012. július 21., szombat

Szombati elfoglaltságok

Mire tegnap kijöttem a házhoz eltűnt a cirmoska. A boltban megemlítettem csütörtökön, hogy vendégcicus van nálunk, s érte jött a gazdája,  vagy csak nem volt aki etesse, s továbbment?

Helyette itt lábadozik macskaúrfi a tegnapi orvosi beavatkozás után. Én pedig szabadságomat kezdtem tölteni, s hogy ebben a hűvösben ne teljen haszontalanul nekiálltam ajtótokokat festeni. Most kereszthuzattal próbálok valami friss levegőhöz jutni.

Hoztam magammal könyveket, nagy felfedezettem Elif Shafak, most egy új könyvét kezdtem el olvasni: A város tükrei, ahogy eddig érzékelem ez is  a misztikus regényei sorát gyarapítja. Kedvelem ezt a műfajt.
Velem van Jorge Bucay: Húsz lépés előre c. könyve is, s sikerült megszereznem az Elfeledett kert írójának első könyvét is: Felszáll a köd. (Közben délután lett azóta, hogy írni kezdtem  a bejegyzést.) Szóval, unatkozni nem lesz időm. Legfeljebb takarítani kellene, illene? Olyan nehezen mozdulok, jó kicsit elfeküdni, pihenni, semmit sem csinálni, csak olvasni.... Végül is megvár minden. senki meg nem csinálja helyettem, akkor adjunk egy kicsit most a pihenésnek!


2 megjegyzés:

  1. Milyennek tűnik a felszállt a köd könyv?????
    Benézel hozzám egy picit még?: http://www.mammka.blogspot.hu/2012/07/kaptam-egy-kedves-dijat.html

    VálaszTörlés
  2. Aniko:)kepzeld a konyvet meg mindnig nem kaptam meg, igaz sokara is igertek, valamiert nehez beszerezni.Ami erdeks, hogy A varos tukreivel egyutt rendeltem:)talan het vegen megerkezik.

    Pihenj jo sokat, csak akkor takarits, ha kedved van, mert egyedul a mit illik mit nem szabalya is megvaltozik:)

    VálaszTörlés