Oldalak

2012. július 5., csütörtök

Az első egér és a körbeevések


A pici Mózsi egeret fogott, s azon melegében el is fogyasztotta. Mindig mondtam, hogy életre való ő, legfeljebb  a padlásról nem tudott, nem mert lejönni. A másik nagyobb és szebb a pofácskája.

Este sétálni mentünk, s vendégségbe Zsebivel. Hamar megtudtam az utcán hol is kosztos a kandúrunk, mintha itthon nem kapna enni eleget. A mi kosztosunk Hypo, bár ő félig a mienké,  s mi kandúrunk az övék. Hát akkor már két konyha sem elég neki??!!

 S még mindig itt van a gazdája nincs, potyaleső, verekedő és agresszív (akitől Pif úr is valószínű vereséget szenvedett), jelölgető félfarkú macska. Akire a környéken mindenki haragszik, nem is ok nélkül. Miska macskaúrfit is miatta félek kihozni. Köztük is volt némi nézeteltérés.

S "kötik" a szennyestartómat, az esernyőtartó már készen van. Majd megmutatom, ha elkészült.


5 megjegyzés:

  1. Olyan jó nézegetni ezeket a cicás képeket, de közben a frász kerülget, hátha nekünk is lesz.:)
    Nagyon élelmes micus, ki se nézném belőle.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez a vadászó ösztön a cicáknál ez remek. Volt olyan macskánk, aki ha patkányt vagy egeret fogott, - a szomszéd ősszel elég sokat behozott a terménnyel a városba - gondosan az ajtónk elé helyezte, mondván ő milyen ügyes. Volt, hogy a galambot kiették a szárnyai közül, csak az maradt meg belőle. Mostanában, hogy két németjuhász kutyánk van, már nem fordul iyen elő.

    VálaszTörlés
  3. Jó étvágyat neki, megküzdött a betevőjéért!:-)

    VálaszTörlés
  4. hát elnézést, hogy ide pofátlankodok, de nézem, hogy Izabell hova járkál, végigmegyek én is, mert most ott kevés a mozgás.
    Szóval, nekem is volt egy fekete macskám sokáig, nem is etettem semmi műkajával, ami most divatos, meg drága. Kapta, ami a konyháról megmaradt, de legjobban szeretett rigót meg egeret fogni. Volt mikor meg se ette, reggel mentünk ki, az ajtóban majd belebotlottunk. Most meg már nagy ritkaság, hogy egeret enni látok macskát, hát ezért merészeltem megírni, mennyire örültem neki.

    VálaszTörlés
  5. Ügyes a cica, s ő a kisebbik! Miska bogarász, azok az ő trófeái. Ők mindent esznek, már kicsiként is. Örülünk neki, könnyebb etetni őket, s ha már ők is megkeresik az ebédet külön jó!

    VálaszTörlés