Oldalak

2012. június 27., szerda

Egy nyári délutánon


A népek... Tanulság: a hortenziát csak némileg vágtuk vissza. Ott nőttek a hatalmas levelek, és emberfej nagyságú virágzat.


 A virágoskert ....


Az első saját paradicsom érik!


És ez  a kedvenc témám lett volna, ha a technika engedte volna....  Nézek hátra a kert felé, csillog egy kis  cseppecske. Őt próbáltam fotózni. Ennyire telt. Aztán megnéztem, mi is ez a csoda? Hát egy fűszál végén csillant meg a  napfény. Sajnálom, hogy nem tudtam lefotózni. Meseszép volt!

6 megjegyzés:

 1. De szép a kertetek...
  Képzeld Anikó, az idei macskaalomban nekünk is lett egy vörös cicánk, Rőtikének neveztük el:)))

  VálaszTörlés
 2. O de gyonyoru kepek, a cicak , a virag, a paradicsomnak en is eppen igy orulnek:)

  VálaszTörlés
 3. Szia Zsuzsa, éppen rád gondoltam az este! Ágnes! Köszönöm.

  VálaszTörlés
 4. Olyan nagy béke és nyugalom van a képeken.A cicák pedig csak fokozzák az érzést a játékosságukkal.

  VálaszTörlés
 5. népek....aranyosak,sok örömöt a kerthez( és esőt).

  VálaszTörlés
 6. I was researching from the internet for some information since yesterday night and I at long last found what i was looking for! This is a excellent weblog by the way, NeuroFuse however it seems to be a little hard to see from my tmobile phone.Dude, please tell me that youre heading to write a lot more. I notice you havent written another weblog for a while (Im just catching up myself). Your blog is just as well important to become missed. Youve received so considerably to say, these knowledge about this topic it would be a shame to see this blog disappear. The internet needs you, man!http://www.healthcaresdiscussion.com/neurofuse/


  VálaszTörlés