Oldalak

2024. február 3., szombat

A mások élete

Valahogy, tán mert Martjin egy hónapos szünetet tart vagy éppen elém kerültek, s érdekeltek- rákaptam a kőházas vlogokra. Rengeteg van. Ők ketten ragadtak meg. A felső az eddig út végét, az alsó a kezdetét jelzi a spanyol-holland pár spanyol út- vagy inkább házkeresésének. Már bejárták a fél világot, míg úgy tűnik egy spanyol kőházban letelepednek, s a saját házaikat is felújítják.Tudatosak, a fenntarthatóság  egész életük minden tevékenységét áthatja, vegánok. A lány néha sokat beszél, de kedvesek, szimpatikusak, drukkolok a sikereikért. Ami nagyon hosszú út lesz.
 
A lenti pár amerikai olasz férfi tagja, a dédszülei(akik kivándoroltak anno Amerikába)  olasz tanyáját,a mely 40 év elhagyatott örökli meg, s próbálja életre kelteni.Ő professzor, a stílusa néha túl fennkölt, de szándékaik emberiek, a jövőnek, a kisfiúknak dolgoznak, egy más lehetőséget is mutatva.S nagyon szimpatikusak. Az utolsó résszel zárt a sorozat, eddig.

S néha elgondolkodom, hogy ez a mai mennyire más világ.Aki mer, s belevág rengeteg lehetőség áll előtte. Megdolgoznak érte, de ez benne a szimpatikus.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése