Oldalak

2023. október 8., vasárnap

Kutyafül

Ahogy minden eltűnt állatunktól elköszöntem Kutyafülű Aladártól is búcsút veszek, itt is. Búcsúzom? Nem tudom, mindenki azt mondja visszajöhet még, de nem hiszek benne. Mikor elveszett, két kutya dúlt az utcánkban, kiszabadultak a láncról, állítólag nem is etették őket, mikor sétáltunk Meginek is nekiment a nagyobbik. Aznap láttuk, evett délben utoljára Aladár nálunk.S mintha minden macska is eltűnt volna az utcából, utcáról.  Alapos munkát végeztek.
 




A kosárban, amikor még kinti macska volt, de a súlya meglett így is télre. A fentin pedig már benti macskaként. Megi nem szereti a macskákat, lassan tanulta meg elfogadni, hogy Aladár a miénk, eltűrte, már ez is eredmény volt. Ugyebár nyáron Kutyafüle csak enni járt haza, Megi pedig szép lassan belakta közben magát hozzánk. A legjobb úton haladtunk az összeszoktatás útján. Ez történt, ez lett belőle. 

Azért minden este ötször kinézek nem jön-e enni? Hát nem. Szerintem már átsegítették a Szivárvány hídon. Nem akartam őt, sehogy sem akartam, mégis a miénk lett, megszerettük. S annyi rosszat élt meg kicsiként, sérüléseket a harcok során, sosem gondoltam hogy 3 évre. Szeretettel emlékezünk rád Kutyafülű!

 S akiktől már búcsút vettünk:

Öregasszonyka, ő is jött macskánk volt

Cirnyó úrfi, őt hoztuk, egyéniség volt. Kicsit belehaltam az elvesztésébe, egy éve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése