Oldalak

2021. augusztus 23., hétfő

Esett, esik, esni fog (remélem)


A 24. oórában valahogy mindig megérkezik az eső. Megfáradt a kert, ez rá a megfelelő szó. Küzd, igyekszik, s mi is az öntözéssel, de az csak a túlélésre elég.Eső után tettünk egy kört, elnéztem a mocsári mályvákat.
 Máshol is ilyen kicsik maradtak. Viszont telve virággal, mint a szerencsétlen futórózsa. A többiek idén lemaradtak, nem is értem vagy túlságosan is, hogy miért. S van egy 3 éve átásott, ami nem halt meg, de nem is megy semmire. Jövőre kell nézni neki egy új helyet, hátha, hátha...







 

4 megjegyzés:

  1. Most néztem meg, szerda kivételével szombatig záporok lesznek. Remélem nálatok is. A képeken nagyon üde a kerted. Vagy csak a jó fényképek és az időben jött eső teszi.:)

    VálaszTörlés
  2. Éva a bokrok elviselték, kisebb ágak száradtak le érdekes módon. Viszont vannak növények amik megégtek, abban a pillanatban -ha nem kaptak vizet, vagy csak megégtek, megálltak a novekedésben. Ez "szép világ" a csúfságot az ember nem mutogatja. Elég szomorúság, ha látja.

    VálaszTörlés
  3. Ide is az utolsó pillanatban (tegnap reggelre) jött az eső. Annyira poros volt már a levegő, szinte fullasztó. A növények is fellélegeztek. Ennyire lehangolónak nem láttam még a kertemet, mióta itt lakunk, igaz a felújítások miatt is megsínylette a fű, a kert.

    VálaszTörlés
  4. Az eső hiánya, hidd el. Hiába öntözünk, az más. Azért sok szépet mutattál, persze az ember viszonyít.

    VálaszTörlés