Oldalak

2020. február 26., szerda

Nagyon, nagyon!!! Hallgassátok meg!


Nem lehet mit írni, meg kell hallgatni. Sajnos KK-ban sok dologban magamra ismertem. No, nem ezért ajánlom.

5 megjegyzés:

  1. Érdekes volt. Közben azért- mert én is kíváncsi ember vagyok :)- kattogott azon az agyam, vajon miben hasonlítasz Kánya Katára :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem Kánya Katára hasonlít szerintem, hanem a gondolatai, kérdései, mondanivalója áll közel hozzá, és amiket csinál, ahhoz hasonlóakat ő is szokott...:) ♥
      bocs, tudom, tudom, mire gondolsz, csak vicceltem

      Törlés
    2. Szóval, hogy egyet kiemeljek. Én sem tudok megbocsátani, s amikor a saját érzéseimet, gondolataimat hallottam tőle elgondolkodtatott. Nem megy nekem a megbocsátás, s ha az évek el is mostak dolgokat, akkor sem mentek feledésbe. Nem megbocsájtottam, elmosódtak! Azt hittem csak én vagyok ilyen "bűnös" valaki. Pedig itt-ott már felszólítottak tanuljak meg megbocsátani, de ez akkor sem úgy megy.

      Törlés
    3. felszólításra nyilván nem megy, az "elmosódás" meg pislákoló parázsként vár a fellobbanásra, elég egy félreértett szó, és a múltkorival együtt robbantod rá az el nem dolgozott érzéseidet, ...nekem sem megy a megbocsátás, csoportelvárás kedvéért jó arcot vágok, de az sosem az őszinte érzésről szól....Szerintem ez nem bűnösség, hanem a saját érzéseim felvállalása, ...ne törődj a "felszólításokkal" azoknak többnyire önös okai vannak (hogy ne kelljen már veled kellemetlen dolgokkal foglalkoznia) a gyerekeknek mondott "béküljetek ki" parancsokra is asszociálok...de inkább a saját érzéseid megértésével kellene törődni:...(sokat beszél a megbocsátásról PálFeri, érdemes beütni a keresőbe a megbocsátás pálferi szavakat, jó összefoglalókat ad pl. itt https://blog.palferi.hu/hiteles-megbocsatas-feltetelei/

      Törlés
  2. Mi is meghallgattuk. Érdekes téma, amiben jól el lehet gondolkodni, visszatekinteni .Sajnos én sem tudok megbocsájtani, próbálom helyre hozni, de soha nem lesz olyan mint előtte,de csak a családon belül.Apa szokta mondani, törj el egy poharat és rakd össze...nem lesz olyan mint előtte..Így vagyok a barátokkal is..Hosszú távon persze elmosódnak az emlékek, de a megbántás emléke megmarad..

    VálaszTörlés