Oldalak

2018. szeptember 11., kedd

Napkelte hajnali párával


 

 




 









Mászkálós napok vannak mögöttünk. Közben még  a kutya pótoltatása is elmaradt. Mivel két mobiltelefonom volt, s okafogyottá vált, az egyiket megszüntettük. Viszont a SIM kártyával elmentek a számok, egyes szolgáltatás arra volt telepítve, mint ma kiderült. Ez holnap újabb utánajárást jelent. Hócipő... S az elveszett számokat közben vadászom össze. (Ha az ember nem vezet írásos regisztert róluk.)

Tegnap egy régi ismerős parasztházát sikerült megnéznünk két hónap után. Vályog, szépen karbantartva,  főző- vagy sütőkályhával, s gyönyörű cserépgyűjteménnyel. S mint kiderült vályogház karbantartás ügyben is tanultunk. S a faluban régi kolléganő is lakik, akkor már oda is betértünk, vele szemben másik régi ismerős. Jó kis nap volt.

Kaptam egy okos telefont, amivel egy hívás egy tárcsázást jelent. A régi monitorát a hajam, ahogy tartottam telefonlás közben ki-kikapcsolta. Sokszor egy-egy beszélgetés közben háromszor is újra kellett hínom az illetőt. Viszont a telefon túl okos, nekem. Tanulnom kell. S kaptam egy gyönyörű naplót, ötéves, majd, ha időm engedi lefotózom. Így legalább öt év kertészeti munkálatai, változásai egy-egy oldalon lesznek áttekinthetőek.

Így telnek napjaink. Így teltek, mert a vénasszonyok nyara csodálatos, tevékenytető időjárást hozott. Eddig. mától melegszik, s már érzem, hogy nem lesz előnyömre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése