Oldalak

2016. november 13., vasárnap

Garfildiádák 6. Reggelek"Alvás .... ezen túl nemcsak éjszakai tevékenység."
 

"Az élet sokkal szórakoztatóbb, ha fekve csinálod." 


"A lustaságban az a legjobb, hogy semmit sem kell tenni érte. Magától jön.""Elevenebbnek kéne lennem? Éppen nekem? Éppen most?"
7 megjegyzés:

 1. Imádni valóak.... Ma vendégeink voltak, miután meglátta hogy jöttek hozzánk, gyorsan elindult kifele, nem szereti a vendégeket, de az előtérben megtorpant,a hideg miatt,visszasunyogott...és édesdeden alucikált, még jó hangosan horkolt is...természetesen a vendégeknek tetszett ahogy kifeküdt...Jó doóógukba már nem tudják hogy feküdjenek... Macska szeretnék lenni... akár nálunk, akár Nálatok...és a többi macska imádóknál...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vera a fiam irigykedett mindig Miskára, ilyenkor figyelmeztettem, hogy a férfiasságát elvettük.

   Törlés
 2. :))))))Annyira helyesek!!!!És a szöveg hozzájuk!:)
  Az első kép sztárfotó.:)
  Szegény Bikfic-vagy nem is szegény?-kint van napközben,a kutyussal,de van nekik jó meleg kuckó készítve. Ha van eszük,akkor belemennek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod Mamka, ott volt a rengeteg fotó. Rátaláltam a szövegekre, élveztem amíg összeraktam. S mennyi fotó maradt még ki. Jól visszaadják a macskalét lényegét.

   Törlés
 3. Imádtam ezt a macskás összeállításaidat :) olyan jókat mosolyogtam rajta, annyira jó volt ilyen kis könnyed, mókás fotókat nézegetni és a hozzá nagyon jól illő feliratokat olvasni.

  VálaszTörlés
 4. Azt hiszem, az "alvó-macskás" képek a legtündéribbek. De nagyon ravaszak, a legritkább esetben alszanak "teljesen" - csak egy cseppet is mozdulsz, a szemüket azonnal résnyire nyitják és figyelnek/lesnek. Nem is alvás ez, hanem valamiféle fél-éber szunyókálás, amiből bármikor fel lehet pattanni.

  VálaszTörlés