Oldalak

2013. február 23., szombat

"Betemetett a nagy hó..."

énekelhetnénk Kányádi Sándor versét. Tegnap csak mutogatta magát, reggelre hóbunda alatt volt minden. Jó vastag alatt, biztos ami, biztos alapon. Még a macska sem hitte el mit is lát?!



 
 Ismét bedugult az út, a kamion félóránként próbálkozott áthaladni az utolsó kanyaron. S milyen napra hívják össze a falu ebjeit, természetesen díszkísérettel, mint a main. Hó, kutyák, gazdik, minden volt a szabadtéri csipbeültetésen.




S végre szabadon, csippel gazdagon a saját udvarában örvendhet Zsebi a hónak!



S micsoda szégyen: megkérdezték, hogy szobakutya-e? Nem is csodáltam, a sok nagytestű kutya közt kicsit másként mutatott....

5 megjegyzés:

  1. Hú tényleg jó nagy hó. Én már nem bírnám, szerencsére itt nem esett csak eső, bár már abból is elég. Vágyom az igazi tavaszi napsütésre.

    VálaszTörlés
  2. Nálunk tegnapra lett ilyen nagy hó,egész nap esett.,ma reggel pedig eső verte az ablakot.
    Az első képért teljesen odavagyok!!!!!!és a függönyöd is csodaszép.:)

    VálaszTörlés
  3. Engem is a fuggony fogott meg, de nagyon:))pedig a ho is szep, es a kutya is aranyos.
    Nagyon nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Ó, egy részem irigykedik, gyönyörködik olyan szép. Más részem meg örül, hogy mindjárt kisétálhatok a kertbe tyúkhúrt szedni és más salátának valót, nem a hó alól.

    VálaszTörlés
  5. Melinda nálunk ez még messze van. Lányok, a hó csodaszép volt, a mennyiség kicsit kellemetlen,főleg, amikor az autót kellett kiásni, de gondoljunk a jó oldalára tartalékolhat a föld nyárra.

    VálaszTörlés