Oldalak

2023. január 19., csütörtök

Láss, láss,ne csak nézz!

https://rtl.hu/hazon-kivul/2023/01/18/elelmiszer-gazdasag-inflacio-magyarorszag-hollandia-anglia-nemetorszag 

7 megjegyzés:

  1. Döbbenetes... sokszor fuldoklom a tehetetlenségtől. Meg a végtelen sötétségtől, ami uralkodik az agyakban.

    VálaszTörlés
  2. Múltkor linkeltem egy riportot. Lehet, hogy már korábban is.nem veletlenül kerültelem többször, elmagyarázza hogy s mi törtenik velünk.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk ez alatt a pár év alatt, mióta más a kormány döbbenetesen sok lett a buta ember. És ebben az a dühítő, hogy tudatosan építették le a gondolkodást. Hiába akarjuk szépíteni és hangzik nagyon rosszul, de tényleg fasiszta módszerekkel történtek a dolgok, ennek egyszerű utána olvasni a régi háborús időkről szóló könyvekben. A hatalmat megtartani első körben úgy lehet, hogy félelemben tartod az embereket és elhiteted, hogy ha te nem lennél, akkor sokkal de sokkal rosszabb lenne és ezt sajnos nálunk nagyon sokan a mai napig elhiszik és szintén nem bántásból, de főleg azok akik átéltek már háborút, jó pár döbbenetes inflációt, stb. Ha eléd kerül pár riport mindegyikben mindenki elmondja mennyire nehezen él meg, mennyire szar az egészségügy, az oktatás DE sokkal rosszabb lenne, ha jönnének a migránsok , meg a háború. Az a legmegdöbbentőbb, hogy az orosz háborút is teljes mértékben a maguk hasznára fordították, mert elkezdték ezzel fenyegetni az embereket szintén, hogy ha nem ők lennének, akkor majd itt is háború lesz. Szerintem ez tudatos és ezért más normálisabb, nyugati országban ha eljön az idő börtönbe kerülne egy ilyen hatalom, nálunk ez soha nem fog megtörténni. Az oktatás leépítése a legegyszerűbb, hogy buta emberek kerüljenek ki, hiszen őket így lehet a legjobban megvezetni majd. Remélem, hogy majd valami csoda folytán még is megérem majd azt az időt, amikor ezek az emberek a vádlottak padján fognak ülni. De szép is lenne. Egyébként a férjem azt mondja, döbbenetes mennyien vannak ott nálunk sielők, nyaralók, még soha egy szezon nem volt ennyire jó pénz szempontjából, mint az idei pedig ott dolgozik már 13 vagy 14 éve, de olyan összegű bevételük van, mintha nem is lenne válság. Na, ott nincs is olyan, mint nálunk.

    VálaszTörlés
  4. Csak gondolkodom, hogy mit írjak ide. Kinyílik az ember zsebében a bicska ilyenkor. Ennyi félrevezetett, ostoba ember nem él sehol a világon mint nálunk. Ezekkel vitatkozni, meggyőzni őket.... na, ezt nem lehet, mert az agymosás sikeres volt.

    VálaszTörlés
  5. Igen, tökéletes a manipuláció. Bár azért mintha rezegne lassan valami.

    VálaszTörlés