Oldalak

2023. január 17., kedd

???????

 A fél város.... bejegyzesre 130-an találtak rá. Nem értem, csak 4-5 kedves régi blogolvasó kommentel, jelzi, hogy olvasott Kik azok, akik még olvasnak, követnek? Kérlek, jelezzetek! Tudom, én is elmaradok, másokat is sokszor inkább visszaolvasok. Rossz volt az elmúlt év, fizikailag, lelkileg.  Talán most egy szebb év eĺé nézzétek,nézhetünk. Néha még kedvem sem volt semmihez, vagy sok volt az elmaradás, vagy egyszerűen csak voltam.


23 megjegyzés:

  1. Anikó, nem fognak jelentkezni. Nekem is volt már ilyen jellegű kérésem, nem nagyon volt visszajelzés, bár...?! ne legyen igazam.
    Úgy van, legyen jobb, egészséges ez az éved. Meg a következő, meg a következő... Sokáig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok, de azt hiszem igazad lesz. Csak azt nem ertem, ha olyan ritkán
      a tema,honnan
      ugrik meg az olvasottság? Érdekes.
      Remélem teljesül a kívanságod.

      Törlés
  2. Én mindig olvaslak, de nem mindig kommentelek mert mondjuk éppen a munkában vagyok. Szerintem engem sem olvas már a kutya sem pár emberen kívül :D

    VálaszTörlés
  3. Szia! Erika vagyok, szeretem az írásaid olvasgatni, kommentelni nem nagyon szoktam. Kb hasonló koruak vagyunk, sokszor mintha magamat olvasnám.

    VálaszTörlés
  4. Én is mindig olvaslak. Kommentet Nálad nagyon rég nem hagytam. A saját blogomon is ritkák a megjelenések, és kevés az olvasó. Szeretem a blogodat, mert én is álmaim házát kerestem, és a posztjaid segitettek ebben.

    VálaszTörlés
  5. Itt vagyok én is. Olvasgatlak, időnként jelzem is, de sokszor nincs hozzáfűzni valóm, vagy inkább nem publikus, mint az említett bejegyzésnél.
    Anikó, úgy legyen, hogy jobb idők jönnek ránk! Reménykedjünk! (Évek óta ezt tesszük)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, s örülök, hogy olvastok, jeleztetek. Én is úgy vagyok, hogy sokszor mobilról olvasok, s dühítő amikor többször elszállnak a kommentek. Ilyenkor vagy folytatom, vagy hagyom az egészet. Múltmentő, én is így voltam mások bejegyzéseivel, annak idején.

    VálaszTörlés
  7. Én is folyamatosan olvaslak - évek óta. Csodálom a kerted, a gyönyörű fotóidat, és szeretem az írásaidat. Tény, hogy kommentelni ritkán szoktam.

    VálaszTörlés
  8. Mindig olvaslak, és nem kommentelek. Akkor találtam a blogodra, amikor a mi "Álmaim házunk"-at kerestem jó pár évvel ezelőtt. A házat megtaláltuk, beköltöztünk, és a blogodat még mindig olvasom, köszönöm. Zsuzsa az Örségből.

    VálaszTörlés
  9. Mindig olvaslak. Nagyon szeretem az írásaidat.

    VálaszTörlés
  10. Szinte mindig olvaslak, de van hogy a komment el marad, hogy majd visszajövök és irok...hogy miért olvaslak... mindig másért....

    VálaszTörlés
  11. Szia! Én is szoktalak olvasni, általában kampány jelleggel, egyszerre több bejegyzésed. Szeretem az írásaidat, de nem vagyok kommentelő típus :) de majd igyekszem ! üdv Németh Mónika

    VálaszTörlés
  12. Szia! En is olvaslak mar regota,de bocsanat, meg soha nem kommenteltem, nem is tudom, miert... De ezutan fogok. :) Ha egy-ket nap kimarad, mindig visszaolvasom, amit irtal.Es amikor beteg voltal sokat gondoltam rad pedig. Jo egeszseget kivanok neked ! Szeretettel: Roza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy gondoltál rám, s hogy itt vagy.

      Törlés
  13. Rendszeresen olvaslak, de csak ritkán írok. Szeretem olvasni az irasaidat, nézegetni a képeket. Jó egészséget kívánok!
    Marika

    VálaszTörlés