Oldalak

2018. március 21., szerda

"Vajon

hány éves korunkban vesszük észre először a hideget és a sarat?" Katherine Webb

 


 Varázsmogyoró miközben újabb csatáját vívja.



... és a remény, hogy van, lesz túlélés. Igaz, két napja fotóztam, de remény nélkül mi ér az élet?



8 megjegyzés:

  1. Lesz, lesz túlélés! Tudod, a remény hal meg utoljára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy inkább a sejtszintű enzimműködés:)))

      Törlés
    2. Mindegy Zsuzsa, csak már továbblépjünk. Az előbb törölgettem fotókat, amikor a baleset volt szép TÉL volt, az tényleg szép volt.

      Törlés
  2. Észrevesszük ezeket korán - de egészen másképp gondolkodunk róla 10 és 70 éves korunkban....

    VálaszTörlés
  3. én úgy tapasztalom, hogy ha ragaszkodok a megszokotthoz, hogy "minden csak a megszokott idejében jó, akkor, amikor "neki-való" idő van", akkor saját életemet nehezítem meg:)
    így ahelyett, hogy morgolódnék: "miért nem más van már", vagy miért nem másképp van", megnézem, hogyan tudnám ami van, abban jól érezni magam

    én veled ellentétben azt mondom: nem csak a maga idejében vannak szépségei a fagynak, hónak, hidegnek (és nem ritka, hogy húsvétkor hóembert építünk), saját energiánkat saját magunk ne apasszuk ilyen kesergésekkel, építkezni kell, ami van abból:)))
    a.f.val értek egyet: a gyerekek tudnak annak örülni, ami van, nem reménykednek, hogy majd lesz jobb is, lesz majd másként is, hanem akkor örülnek a hónak, amikor van, nem akkor amikor ideje lenne :))))

    (remélem nem kritikát fogsz kiolvasni a soraimból)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katalin nekem most két gondom van, ez az elhúzódó tél nagyon megviselt fizikailag, ittam a meleg időt. A másik, éjszaka -5 körül volt, néztem a kertet, tarolt.S bár tudom, hogy nem tehetek ellene mégis fájó látvány az eredmény. Annyira örültem a szép, beinduló növényeknek.A környezetemben ez a visszatérő tél/fagy most keserédes lett. (Itt nincs hóbunda, szép táj, stb.)

      Törlés