Oldalak

2013. június 13., csütörtök

Nézzétek meg!



Mintegy véletlenül találtam rá. Egy könnyű francia filmre vágytam. Ahhoz képest... Se nem könnyű, se nem francia. Viszont szép, mély, elgondolkodtató. S közben rájöttem, már láttam is.

(S még egy kiegészítés. Nem tudom mennyire szoktatok filmet nézni a jutubon,  van egy feltöltő, nagyon színvonalas filmeket tölt fel: delfinkecske3. Érdemes keresni az általa választottakat.)

8 megjegyzés:

  1. Köszönöm a tippet, fel is veszem a megnézendőim közé :)

    A francia filmek lehetnek egyáltalán könnyűek?

    A kedvenc "könnyű film"-em a Francia csók Meg Ryan-nel a főszerepben. Nem francia ugyan, de Franciaországban játszódik :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm a filmajánlót is, jól jönnek most újra a filmek, és a linket is nagyon köszönöm,mert én sose merek letölteni,általában belefutok vírusba.

    VálaszTörlés
  3. A Mosás, vágás, ámítás, igaz vígjáték, könnyű volt. Valami különös lelkületük van a francia filmeknek. A Francia csókot én is kedveltem, mindezek ellenére.

    VálaszTörlés
  4. Én is köszönöm, gondolkodom, talán láttam is már.. nem tudom, de meg fogom nézni! Azt hiszem, tőled már több filmet megnéztem, amit ajánlottál, és nem csalódtam! Kellenek ezek az elgondolkodatós, tényleg-leülős filmek...

    VálaszTörlés
  5. Na,:) nem tudom hogyan kell használni ezt a delfint.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leesett,megértettem: a feltöltő a delfin és a nevére kattintva jönnek a filmek.:)Köszi!

      Törlés
  6. Ha a keresőbe beírod a delfin.. akkor is kiadja, amiket ő töltött fel. Nézd meg A szavak csodálatos életét, azt hiszem az is ő tette fel. Nem könnyű. Valahogy nekem ezek többet adnak, persze kell néha romantika, vígjáték is.

    VálaszTörlés
  7. De örülök, hogy megláttam ezt nálad, tegnap éjjel megnéztem, csodás film, jól ki is sírtam magam. Köszönöm:)

    VálaszTörlés