Oldalak

2012. november 5., hétfő

(Teszt) Akkor hogy is van ez?

Telefonhívást kaptam néhány terméket kellene tesztelni. Biotermék lett megnevezve, a többit majd meglátjuk. Belevágtam, ezen ne  múljon. Telefonok, biztosítás, a  szokásos kereskedői hangnemben. Már gyanút foghattam volna.

Aztán megérkezett a teszteltető, ajajj, láttam gond lesz. Itt bizony árubemutató lesz, s tudtam mi bizony vásárolni nem fogunk. Ismertetés, bemutató, kipróbálás. A hölgy közölt csillagászati árat, aztán kivételezett helyzetbe kerültünk, ami kamattal együtt másfélszázezer forintot verte rendesen. Így sem akartunk vásárolni. Elkeseredett volt. Kértük vigye az ajándékát, nem szolgáltunk rá. Ez jár nekünk, nálunk hagyta. Mondtam, engem tesztelni kértek fel, nem vásárolni. Semmit nem szólt.

S még nekem volt lelkiismeretfurdalásom. Nézem, keresem a teszt szót, végül Magyar értelmező kéziszótár. 3.  Ker Azonos vagy hasonló rendeltetésű árucikkek tulajdonságait értékelő bírálat, ismertetés. Ebből az ismertetés állt, de nem  a részemről. Akkor hogy is van ez?

5 megjegyzés:

  1. Jól tetted, hogy nem hagytad magad! Sokan nem mernek nemet mondani, szégyellik talán? Mások erre építenek üzletet...

    VálaszTörlés
  2. Voltam ilyenen, de már soha többet! Akkor is félreértettem a dolog lényegét, mert nem megyek el különben. Azóta 100x vagy 200x hívtak, de meg sem hallom őket már!
    800.000 Ft-ért kínáltak akkor egy masszírozó széket, de közben azt is hallgattuk, hogy mekkora szerencsénk van, hogy csak ennyi!!! Soha többet sem telefonon, se helyszínre menni, se kitölteni, sem hogy hozzám jöjjenek, sem semmi!!!Telefonon eddig úrinő voltam, de már az sem leszek.
    Napi több hívás!

    VálaszTörlés
  3. Igen, nyolcszázezer!Nem írtam el.

    VálaszTörlés
  4. Ismerős a helyzet, s állítólag vannak akik az eredeti 250 ezres árat is megfizetik. Az ő dolguk.

    VálaszTörlés
  5. Igazad volt. Sok ilyen van. Szinte naponta telefonon keresnek.
    Van aki többször is. Sokan ebből élnek. Vagy akarnak élni.

    VálaszTörlés