Oldalak

2012. augusztus 22., szerda

Ha majd

sikerül fotóznom magam, s főként feltölteni a számítógépre megmutatom a "mesterművem". Egyik mesetársamnak van gyönyörű vörös haja, hennával festi. Ráirigyeltem 3 éve. Most jött el az idő, hogy próbálkozzam vele. Nagy volt az izgalmam, milyent vegyek, én festettem (némi szomszédasszonyi segédlettel a fej hátsó részén). Milyen színt kapok? Gesztenyebarna-vörös sikerült, ezt akartam, persze a tövén más a szín,  s gondolom egy újabb festés is más színt ad majd. A lényeg befogta, szép színe lett, aztán a tartósságot az idő majd eldönti. Amikor végleg lenő a korábbi festés milyen lesz majd a színe? S néha kell lépni, új útra térni, változtatni, ha ennyi izgalom árán is.

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. kitöröltem előző megjegyzésemet, mert ahogy most újra olvastam, félreérthető lehettem, bár csak a festésről támadt gondolataimat írtam le.
    A gesztenyevörös nagyon szép, mikor én még barna voltam, én is vörösítettem. Akkor volt egy Zauberton nevű hajszínező, elég sokáig befogta. Nem jut eszembe, milyen volt az a vörös színárnyalat, nem padlizsán, nem is tizian, talán bronz. Szerintem nagyon jó lehet a hajad. Én már kénytelen vagyok a svédszőkénél maradni, mert az ősz tincsekhez az hasonlít leginkább, egyszerűen nem fogja be a festék.

    VálaszTörlés
  3. Olvastam a bejegyzésedet, csak munkahelyen s ott nem blogolok. Olyan lett, mint elterveztem, de ami ősz az világos. Milyen lesz majd, ha lenő a korábban festett rész, ez lesz majd a kérdés!? Átállni új módszerre, magam festeni, ezek is izgalomban tartottak, de simán ment.

    VálaszTörlés