Oldalak

2012. február 5., vasárnap

A teleportált macska

Reggel, még fel sem ébredtem szinte rohantam kutyázni, mert tegnap abban a kutya hidegben bizony elmaradt  vele való foglalatosság. Aztán fát hordtam be, mert adjuk meg  a tűznek, a kályháknak is, ami jár nekik. A két macska a lábtörlőn feküdt. Hol máshol? Az, hogy elesek bennük, bemenni alig tudok őket egyáltalán nem zavarta. Rájuk kellett már rezzentenem. Befordulok a fával, megyek vissza, már csak egy macska van. Ejh, ez meg megsértődött - gondoltam. Inkább továbbállt ősi kandúrszokása szerint, mert mindig rendkívül fontos dolgai vannak, ennek következtében állandóan úton van. Kivéve, ha evésre van kilátás. Hogy nem, hogyhogy nem olyankor mindig előkerül. Micsoda radar lehet beépítve nála? Nem is sejtem.
Órák teltek el, benézek a hálóba, mit nem látok?! Őkandúrsága az ágyon alszik. Ezen aztán meglepődtem, hogy is került oda?


 Nincs a házba beszoktatva, mikor osont be és legfőképpen: hogy merte? Aztán magamba szálltam: itt ez  nagy hideg, gondolta ad magának egy kis papalanos ágyon való pihenést. Hagytam, már úgyis mindegy volt. Meg is hálálta, gondolt egyet jött a konyhába, kiengedtem, a s ahogy elnézem felvette ősi kandúrszokását: azóta sem láttam. Igaz, még nem volt vacsoraosztás.....

A fotón a fekete folt macskát rejt. Senkit ne tévesszen meg!

4 megjegyzés:

  1. De jo volt ezt olvasni:)) en is arra gondoltam megsertodott, de neha meglepetest okoznak:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Macskajáték.. itt vagyok..ott vagyok....valamerre elvagyok.

      Törlés
    2. Hááh ez nagyon jó volt! :) Annyira leleményesek tudnak lenni..:))

      Törlés
  2. Leleményesek, s mindent elérnek, amit akarnak, ezt macskaúrtól tudom.

    VálaszTörlés