Oldalak

2012. február 5., vasárnap

Születésnapomra



küldte az unokám. Majd szkennelni kell, mert ez egy jól sikerült rajz. Néha látszik az anyai kéz példája, de a lényeg az ő lepkéi, napocskája, fája, zsiráfja, s a föld alatti kelni készülő magocskák. Nagy dicséretet kapott Nagyikótól. (Az ő elnevezése! Meséltem neki a múltkor, hogy ezt a nevet ő találta ki, mikor még kisebb volt. Csodálkozott.)

8 megjegyzés:

  1. Isten éltessen! És még sok ilyen szeretet-rajzot az unokától Nagyikónak!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog szülinapot:)Frappáns elnevezés, Nagyikó.:) Az unokádnak pedig biztos, hogy vidám, boldog napjai vannak, azt mondják a nagy okosok, hogy látszanak a gyerekek rajzain, hogy kinek milyen az élete, mennyi szeretetet kap stb.stb. Ezen a rajzon pedig csak szép és színes dolgok vannak.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sok boldog születésnapot kívánok még jó egészségben, szeretetben!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a jókívánságokat, igen Tinike sok szeretet kap, s mostanában kezdett el igazán rajzolni, ezért is ez a nagy dicséret! S ezért is nagy az ajándék!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon boldog Szuletesnapot Kivanok!:)ez a Nagyiko nagyon ba'jos, es nagyon kulonleges:)
    Annyira aranyosak ezek az egyedi elnevezesek.

    VálaszTörlés
  6. Nagyikó Isten éltessen. Valóban arról árulkodik a rajz, hogy a kishölgy világa rendben van. Nagyon szeretem azt az időszakot rajzilag, ami nála most következik.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a jókívánságokat. Nem tudom hova írtam a hozzászólást, de a Nagyikó Tinike keresztsége, bár ő már rég elfeledte a 4.5 évével. A Nagyi és a nevem keresztezésével, örültem neki.

    VálaszTörlés
  8. Itt egy újabb megőrizendő kincs, ne bánkódj a régi elveszettek után, mert jön még újabb és több.

    VálaszTörlés