Oldalak

2023. július 23., vasárnap

Dödörgések

 A házasságot jól csinálni lehetetlen, mert ha mindig helyesen cselekszel, sose jutsz a teendőid végére. Fredrik Backman

Újabb jó könyve, Győztesek. Kedvelem őt. 

Van ötlete, tanácsa valakinek kutya és macska összeszoktatására? Főleg a kutya az ellenségeskedő, pedig a macskának van szerszáma. S mi lesz ha használni fogja?


A  kedvenc színű mályvacserjém.


S egy újabb könyv, őt is ajánlani tudom. Bár ez már a második kötet.

4 megjegyzés:

  1. Ötletem nincs, de a kutya adja meg magát... a macska soha../. Az első kutyánknál Ördi,nem lehetett cica/Lehet hogy másnál máskép van, nálunk mindegyik kutyát szabályozta... és tiszteletbe is tartották, ha nem, képes volt nekik menni, megkergette őket.. Alex még sirt is hozzá, pedig hozzá sem ért... Mindegyik előre engedte, amikor bejöttek, ha a kutyás edényből akart enni, , ehetett, tehát.. Cicám volt a fönök...A második kutyánkkal aludt együtt, akkor került a cica is hozzánk nem sokra, amikor meghalt a Vahur, kereste... és A Macit kezdettől utálta, mert mikor meghoztuk, felrúgta kezdésnél...Se a Macival, se Alexel nem aludtak együtt..de kereste őket ha orvoshoz vittük, vagy sétálni mentünk velük...A gyerekek kutyájával meg sehogy sem jöttek ki, ha jöttek felzártam a cicát a lakásba...((Amig élt az első kutyánk cica sem lehetett, annyira nem szívelte a macskákat, a szomszéd cicájával összeverekedtek... volt nagy galiba...és ha sikerült megfogni, sajnos ki is nyírta...))) Számolj be hogy boldogultok... Kitartás Anikó...

    VálaszTörlés
  2. Itt is elzárások vannak, de ez nem megoldás, egyszer összefutnak. Majd megírom Vera. Zsebi is hajtotta a macskákat, de a mieinket tiszteletben tartotta, többnyire.

    VálaszTörlés
  3. Gyarmati Andreával a beszélgetés itt van: https://www.youtube.com/watch?v=ZMiz4wYj_JA :)

    VálaszTörlés