Oldalak

2023. február 10., péntek

Hóvirág keresőben

itt kezdünk  mindig, találtunk is egy szálat és kankalinokat!!!!  4-5 centire voltak a földből feltörve, hordozva  az ígéretet, hamarosan nagyok leszünk majd,12 hét múlva. Másnap rájuk jött az időjárás...





Ő pedig, nem tudom mi lehet? Nünüke?  Nem hiszem,szóval valahonnan idetévedt,kereste a helyét.












 És én ott és akkor azt mondtam az erdőn, hogy boldog vagyok.  Hogy kijöttünk, hogy ott lehetek, látom, érzem az erdőt, kopottan, tépetten, de erdő!!!! Kicsit meleg volt, több fény, pici zöld, sok igéret. Csend, nyugalom, béke.

S nem tudok írni, fogalmazni, nincsenek szavaim.Van, hogy napokig nem beszélek, a szavak nem szoktak meg, hogy utat talaljanak kifelé belőlem. Míg írtam rendszeresen a blogot még kényszerítettem rá magam, aztán lassan az is elmaradt, én is, a szavak is. Még a fotók megmaradtak, mert valahol ők is csak beszélnek. S jó hogy vannak még nekem.
 

4 megjegyzés:

  1. Pedig én szeretem a szavaidat, ahogy írsz, látni engedsz mindent. Igen, a fotók beszédesek, sokszor többet mondanak, mintha írnánk róla, de azért a szavak, azok kellenek, hiányoznának!
    Tökéletesen megértem az erdő adta boldogságodat, tudom miről beszélsz 🤗

    VálaszTörlés
  2. Igen,ö a kék nünüke!Tarts ki,mindjárt itt a tavasz és a virágok elfeledtetik veled a rosszat!
    Anci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondta a sógornőm, hogy ma a gyárban mindenki " bolond" volt. Jó szamár vagyok, totál kikeszültem délelőtt. Akkor ez a nünüke korán kitévedt.

      Törlés