Oldalak

2017. február 5., vasárnap

És hunyorék tele bimbóval, s ezerrel nyitnak a tavasz felé






9 megjegyzés:

  1. Ma végre mi is kertészkedtünk. Végeláthatatlanul sok a teendő, de nagyon élveztük. A hunyorod valami csoda. Eddigi kertjeimben mindig volt, mert ültettünk. Itt még nincs. Majd ide is ültetünk. Van rengeteg madár és hatalmas tér. Most ennek örülök. Egyszer pedig lesz minden más is a kertünkben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Györgyi ide is nagy változások kellenek, a tuják kivágásával nagy terek lettek. A lényeg örömünket leljük benne.

      Törlés
  2. De szép! Nálunk harmadik napja vannak plusz fokok, de már emelgetik a fejüket a hóvirágok. A tavasz maga a csoda! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy írod Eszter, csak sajnos pár napig tartott egyenlőre ez a csoda.

      Törlés
  3. Azon csodalkozom,hogy ilyen hosszu hideg utan milyen gyorsan jonnek a viragok:) itt a bimbokra is hetekig kell varni es amitol tartottam az van.most kezdodott a tel,havazik felenk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hunyor eddig is tele volt bimbóval, kicsit meg is tépte őket a tél. Most beindultak. A hóvirág tegnapi 3 cm-es növekedése számomra az volt a csoda. Holnaptól ismét változás, téli irányba, húzza is a szívem. Bejött, látod Ágnes. Megérezted.

      Törlés
  4. Az én hunyorom úgy le van lapulva, hogy nem is tudom feléled e. A nonstop kemény fagy letaglózta, de azért remélem magához tér. Bimbót nem is láttam rajta, bár lehet még nagyon kicsi volt.

    VálaszTörlés
  5. Orsi, képzeld a nagy, régi nagyon tépett, de tele van az is bimbókkal. A tavalyiak jobban tarják magukat, ezek a fehérek.

    VálaszTörlés
  6. Nekem "házi" hunyorom nincs, de hóvirágom lenne - ha kibújt volna. nem emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire "elmaradva" - épp csak pár cm látszik ki belőle. Vagy ő tudja, hogy jön még a tél s nem kell sietni ???

    VálaszTörlés