Oldalak

2016. április 22., péntek

"Fényes telehold van"







6 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy ! A harmadik képed különösen jó. Én is próbáltam többször fényképezni a Holdat - igazából sosem sikerült. Olyankor szoktam gondolni, hogy mennyire irigylem azokat a profi fotósokat, akik gépeikkel még arra is képesek, hogy megmutassák a krátereket, stb... Bár legjobban azokat irigylem, akik makró-fotókat tudnak fényképezni. A világ ugyanis tele van láthatatlan apró csodákkal....

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Fodorka, ezt több menetben fotóztam ma reggel. Máskor is próbálkoztam, néha össze is jött. Az én gépem sem profi, ráadásul fotózni(technikailag) sem tudok, néha összejön.

    VálaszTörlés
  3. Volt a családban egy művész, alapból mezőgazdász. Ő a mikroszkóp által látottakat (növényi részeket, metszeteket) festette meg ill. ezekkel komponált őskori képeket.

    VálaszTörlés
  4. Az!Fényes telehold...és nem hagy aludni.Ilyenkor éjjeli bagoly vagyok.
    Nagyon szépek a képek.
    Anci

    VálaszTörlés
  5. Köszi Anci, amúgy én is megérzem, csak most eléggé kimerült vagyok ahhoz, hogy aludjak. Bár, jut eszembe napok óta 4-5kor kelek, ó, akkor emiatt.

    VálaszTörlés
  6. Szerencsére engem nem zavar. Annyit dolgozom, jövök-megyek napközben, hogy este sokszor már arra sem emlékezem, hogy mikor ért le a fejem a párnára :)

    VálaszTörlés