Oldalak

2014. október 18., szombat

Búcsúzás


 A búcsúzók


 Az oly kedves táj

Elárvultan, bezárva, egyedül

8 megjegyzés:

 1. Bocsi de lemaradtam, miért is kell búcsúzni? :)

  VálaszTörlés
 2. Anikó!
  Édesapád otthonával mit fogtok ezután csinálni, vagy néha visszatérsz egy kis emlékezésre?
  Szép helyen élt Édesapád!

  VálaszTörlés
 3. 92 és félévesen, egyedül még itt töltötte a nyarat apám, innen vitte, betegen haza az öcsém,ami nagyon gyorsan elvitte őt. Azt hiszem hálásnak is kell lennünk a gyorsaságért, mert hosszan tartó szenvedéstől mentette meg, ha el is vesztettük őt. E tájra hoztuk vissza eltemetni. Ház bezárva, egyedül, azt hiszem eladjuk mindenféle ok miatt. Nagyon szerettem itt lenni, heteket, napokat töltöttem itt évtizedek óta. A táj magyarázza önmagát, az egyéb haszna (meleg fürdő) engem nem érint, ezért sem tartjuk meg. A fél lelkem marad itt vele. A temetésen a családon kívül a nyaralóbeli utca szomszédai, vagy vendégei(!) voltak ott, szerették őt, jó ember volt.

  VálaszTörlés
 4. Anikó!
  Köszönöm a válaszodat. 92,5 év valóban hosszú élet, és igazad van, hogy hálásnak kell lenni, ha nem szenvedve megy el a szerettünk. A bennünk lévő szomorúság, - a hiányuk miatt - bánat pedig ennek ellenére ott marad a lelkünkben. Idővel csitul, de..... Sok erőt kívánok Neked!

  VálaszTörlés
 5. Szia 'visszatértem a kényszerű távolból...olvasom bejegyzéseidet.. remélem a napok nehezén már túl vagy....sok erőt..és sok szép pillanatot neked.

  VálaszTörlés