Oldalak

2012. szeptember 20., csütörtök

Aggódás



Egy a kertben lévő levenduláim közül augusztus elején. Tegnap visszavágtam őket. Hátha, hátha lesz belőlük valami?! Holnap reggelre két fokot jósolnak. Mi lesz velük? Elutazunk, beletelik pár nap mire megtudom. (A Mózsiknak készítettem padláslakóhelyet, udvari "kastély" is tervben van, az alapját leraktuk, de eddig Kőmüves Kelemen vára, a borítása ledől, ledöntik a Mózsik minden reggelre, ragasztani kell. Majd, majd, addig melegedjenek a padláson, remélem megtalálták a men helyüket!

6 megjegyzés:

  1. Szerintem túl élik. Ne aggódj.

    VálaszTörlés
  2. Egyikért sem kell szerintem aggódni. Macskák jobban összebújnak, ők aztán tudják, hol találjanak jó helyeket. A levendulának is ki kell bírnia ennél sokkal hidegebbet is.

    VálaszTörlés
  3. HÁt igen, Melinda ők aztán tudják.

    VálaszTörlés
  4. A levendula nálunk fagyban kezdte, abban folytatta, jövőre a világ legszebbjének kell lennie.

    VálaszTörlés
  5. Két éve vettem levendulamagot. Az üzletben azt tanácsolták, tegyem mélyhűtőbe 1 hétre, utána vessem el (semmi nem kelt ki belőle). Tavaly aztán vettem 1 tövet, mostanra már szép nagy bokor lett, de gondoljátok, hogy télen elfagyhat? Tavaly is elég hidegek voltak és átvészelte. Hogyan szaporodik? Mert a bokra ugyan megnőtt, de sehol máshol nem látom, hogy lenne növény.

    VálaszTörlés
  6. Énnekem első évem volt a levendulával, s annyira, de annyira akartam, hogy szép legyen. Így jártam... Állítólag nem fagy ki, amit én kaptam, az áruházlánci kevésbé ellenálló, de már ki tudja?

    VálaszTörlés