Oldalak

2012. szeptember 13., csütörtök

Kakakstöke pörkölt

Ritkán hozok ételeket, most megteszem. Annak idején egy német útról hazatérve nászom örült meg a mi kedvenc csárdánkban az étlapon kakastöke pörköltet látva. Aztán Kapolcson is találkoztunk vele, Katlan Tóni konyhájában hatalmas kondérban főzik. Kedvenc húsboltunkban a hűtőpultban fedeztük fel, nosza vegyünk, próbáljuk ki. A neten sokféle receptet találtam, emellett döntöttem. Nem bántuk meg. Íme az eredmény!


Az italajánlatot is érdemes megfogadni. Jó étvágyat!

7 megjegyzés:

  1. Én eddig csak hallottam róla!:-)

    VálaszTörlés
  2. Még nem volt alkalmam kipróbálni.

    VálaszTörlés
  3. Hát, bármit meg lehet enni, én is láttam már üzletben, de ahogy a pacalt, ebben az életemben valahogy nem kívánom!:-(

    VálaszTörlés
  4. Még meg akartam kérdezni, az íze mégis milyen?

    VálaszTörlés
  5. Velőre hasonlít, tudod a kíváncsiság van amit megkóstoltat az emberrel, aztán megkedveli.

    VálaszTörlés
  6. Igazságod van, így kóstoltam meg mindenféle tengeri herkentyűt és magyar disznóságot, amivel gyerekkoromban nem kergettek az asztal körül...

    VálaszTörlés