Oldalak

2013. április 6., szombat

Férfimunkák













Kerítésépítés, fakurtítás szomszédi segédlettel, együttes darabolással, elhordással. Ma tudtam csak megmondani neki (a fának), átölelni, s biztatni lesz majd új lombja is, nagyra nőtt már, kicsit a vezetékek közé lógtak az ágai. Lépnünk kellett.

Kerítésügyben a fiúk: férj és a testvére nagyot alakítottak, mert a héten az időjárás nem volt mellettük. Testvér hozta a szakértelmet, férj a segéderőt adta, a felhőket együtt lestük, s kértük a távozásra, a napot a kibújásra, ha már szabadságra jöttünk, legyen értelme is. Vége jó, minden jó, elkészültek a kerítések. Az utcai teljesen, Zsebiét még alá kell téglázni. Folyt. köv. A lényeg már nagyjából elkészült. Köszönet nekik.


6 megjegyzés:

  1. A fához való ragaszkodás nagy erény:)

    VálaszTörlés
  2. Jó sok munka, ebben a sok esőben. Ügyesek vagytok! A színét megálmodtad már?

    VálaszTörlés
  3. Nálunk ma kevésbé látványos, illetve főleg én látom majd az eredményt. Trágyakihordás a földekre. Ha már távoztak a barik, legyen végre rend. :-)

    VálaszTörlés
  4. Alig várom, hogy itthon legyen a férjem és mi is elkezdjük a ház körüli munkákat! Szép lett a kerítés, én is valami hasonló szeretnék.

    VálaszTörlés
  5. Évek óta meleg volt az április, ezért terveztük így. Az időjárás mást gondolt, szegény fiúk, nem irigyeltem őket a hidegben. (Már amikor éppen nem esett az eső, akkor szobafogság volt és esőnézés: még mindig esik? Valami szín van az utcain, alapból. Zsebinél azt hiszem csak lakkozzuk majd Melinda.Júlia, Tami! Fa az utcai többi része, ahhoz próbáltunk igazodni, hátul meg ez tetszett. Vas eszünkbe nem jutott. Elárulom Petrik Adrientől is loptunk ötletet, az még hátra van, lépcsőügyben Zsebinél, lesz még bőven munka.Perenne az is rend, csak másféle.

    VálaszTörlés
  6. Perenne, írtam hozzászólást lefagytam, se tőled, se hozzád.

    VálaszTörlés