Oldalak

2018. február 8., csütörtök

"Vajon miért vár az ember mindig másik évszakot?"







 




 




9 megjegyzés:

  1. Én pl. azért, mert tegnap 10 fokban és pulóverben mentem haza, napsütésben. Ma pedig kabátban és sálban jöttem fehérségben. Döntse már el, hogy akkor végre tavasz lesz vagy tél, de akkor határozottan :D

    VálaszTörlés
  2. Ó, itt hó van masszívan, ma eső is esett. Tegnap a nagy felkészülés miatt a megyében reggel 8.20-ig vagy nyolc baleset volt. Káosz az egész. Most szakadok szét, tehát lehetséges, hogy melegedni fog az idő. Tényleg elég már ebből.

    VálaszTörlés
  3. Mindig olyan után vágyakozunk, ami éppen nincs elérhető közelségben. Így vagyunk kódolva? :)

    Nálunk nyomokban sincs tél, hó egyáltalán nem esett, most is egész nap az eső szitált. Nekem már nem is hiányzik a hó...

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, tényleg, miért vár? én sosem várok mást, csak azt, ami van. Az ember sokkal értelmesebb dolgokat is tehetne, minthogy mindig más után vágyakozzon, mint ami ellen úgysem tehet semmit. Idő-, energia- és jókedvpocsékolás. Sem az évszakok, sem az időjárás, és nagyon sok más természeti tényező ellen sem tud semmit tenni (megjegyzem, ha már úgyis totálkárossá tette az ökológiai szisztémát, de az sem egy ember műve). Hidegben fel kell öltözni, hóban hótaposóban kell járni, nyáron lenge cuccokban kell járni és kalapot érdemes hordani, a lakásban klímát felszerelni stb. De még a környezetkárosodás előtti időkben is voltak hidegek, melegek, csak vissza kell ezekre emlékezni. - Egyébként arra lennék kíváncsi, miért nem kapok soha visszajelzést, pedig Holdgyöngy elég gyakran válaszol. Bepipálom, hogy Értesítést kérek az emailcímemre, aztán nem jön.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű képek, főleg a cica!!!!
    Imádnivaló a tél, én nagyon szeretem, de előre tekintünk, meg mert elég is volt már. Virágokra, friss gyümölcsökre vágyunk. Ösztön. Talán.

    VálaszTörlés
  6. Ez ugyanazert van, amiert ha hosszu hajunk van, rovidet szeretnenk:) ilyen egyszeru:))

    VálaszTörlés
  7. A cica gyonyoru , de a voros zolddel igazan szep:)

    VálaszTörlés
  8. Csodálatos képek!
    Mindig várunk valamit! Most éppen a tavaszt, mert ez nem tél ami van. Egyik nap tél, másik nap ősz, majd a tavasz van, ezt még egy egészséges szervezet se bírja. Jó lenne már egy kicsit jobb idő, egy kis igazi tavasz!

    VálaszTörlés
  9. Maradjunk annyiban: nézni, szívesen, bármikor, bármeddig...De mi inkább maradjunk a mediterrán déli időjárásnál :-)

    VálaszTörlés