Oldalak

2018. február 19., hétfő

Hamar-hamar,

mert a halálomon vagyok, összeesek, elájulok- mitől?
olyan feszült vagyok, hogy szétrobbanok.

Kérdés: mitől?

Voltunk állatorvosnál, Cicóval, akinek azt hittem leszakadt egy ujja, amire hazatért szombaton 4-5 nap után. Csak vagy 2 cm mély a nyílás a két ujja közt. Ellátták. Háromlábon jár, a macskaajtón sem tud emiatt kimenni, szegény.

Zsebit is vittük, de csak a szokásos... pedig csontra diétázik. Szegény. (Éhezik, mert ő nem tudja, hogy a kapott kicsi adagban minden benne van.)

A madárka: csíz. Megkérdeztem biztos forrásból: http://koncztibor.blogspot.hu

Majd jövök, megyek lefekszem.

10 megjegyzés:

  1. A februári mágikus hold az oka. Állítólag egész február nyomasztó lehet az arra érzékenyeknek. Sajnos, én is az vagyok. Persze, ne vedd ezt készpénznek - én is a humor oldaláról próbálom megközelíteni.

    VálaszTörlés
  2. Uh! :( Te szegény, ez nagyon rossz lehet. Nem tudom, szedsz-e gyógyszereket, de még az jutott eszembe a saját tapasztalatomból, hogy nem lehet, hogy valamelyik gyógyszer mellékhatása?
    Nekem pl. a vérnyomáscsökkentővel voltak gondjaim.
    Remélem, mielőbb rendbe jössz!
    Ezek a kis kedvenceink mindig tudnak valami nem várt kalamajkát okozni. Az én kutyusom sem bírja a csontot (meg a májat sem), hosszú időbe telt, míg kitapasztaltuk. Így viszont, mivel nem rág, a fogai nagyon kövesednek és begyulladnak. Mindig van valami. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak rágókák, nem próbáltátok? Van fogtisztító is. Zsebi még kísérlet alatt van, vettem neki hypoallergént, de másnap vakarózott. Most találjam ki attól vagy mitől?

      Törlés
    2. Kap Dentastixet minden nap, de hiába. Embernél is nehéz kideríteni a betegségek okát, hát még az állatoknál. Jóformán csak kísérletezni lehet. Az állatorvos pedig irtó drága. :(

      Törlés
  3. Jön megint az időváltozás. Ide baromi sok havat mondanak holnaptól, komolyan én agybajt kapok :( Ma sütött a nap, szép tiszta idő volt és kibírható hőmérséklettel. Hétvége felé pedig már -12 fok is lehet, oda lesz az összes kibújt kis virágom, lehet a füge is, pedig a nyáron jött helyre, mert tavaly is elfagyott, végre kezd alakulni, kis fává nőtt, ki tudja mi lesz vele? Jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tami ma ezerrel sütött a nap, gondoltam is ebből a tavaszból lesz holnap tél? Meglátjuk. Aztán az is eszembe jutott hidegfront érzékeny is vagyok, előtte napokra, holnapra ez is kiderül. Viszont, hogy a hajam ne tudjam beszárítani, mert a karom nem tudom emelni, ilyen nem igazán volt.

      Törlés
  4. Nagyon sajnálom,hogy nem vagyjól!!!! Gondolok rád! Én ma egészen jól voltam.Csoda.Bár az arcüregem még kínoz.Pihenjél!!!

    VálaszTörlés
  5. Mielőbbi jobbulást neked! Mindig van valami, ami miatt idegeskednünk kell! Reméljük, hogy a tavasz beköszöntével elillan majd a gyengélkedésed is! Így legyen!
    A mi Tónyónk is eltűnik napokra, ő is fájó lábbal jött haza. A szomszédasszony mondta, hogy neki soha többé nem kell fiúcica. Nyáron gebére leudvarolta magát, télen nagyon szépen kipendült, most kezdődik minden előlről....
    Szép napot neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cicó az Öregasszony, anyamacska... Látod, ráadásul sterilizálva is van. Ilyenek ezek. Nálunk hátul nagy kert van van, végén erdő, domboldal, csalitos, amit akarsz. A szomszédok találtak egy dagadt, kitett, műtött kandúrt az erdőn. Hazahozták, falusi macska lett belőle, hát nem az úton ment át át valahova vadászni? Elütötte egy autó. Annyira sajnáltam, úgy megszerettem. Most a macskaszállónk teljes létszámmal üzemel: 3 kandúr, egy anyamacska - alszik bent.

      Törlés