Oldalak

2018. február 22., csütörtök

Egy kis melegség e nagy hidegben

és bizakodás a tavaszhoz.

5 megjegyzés:

  1. Elolvastam az ajánlót, ami jónak ígérkezik! Mára megvan a pihenésem! Én mostanában a Vásároljunk szigetet vagy farmot, meg a Házvásárlásokat nézegetem, ezek feldobnak egy kicsit. Szerencsére rögzítettem A kertész kertje sorozatot, azt is szívesen nézegetem. Jó mozizást neked is!

    VálaszTörlés
  2. Már láttam,itt is kidobja az ajánló, de mégis, tényleg szívmelengető.

    VálaszTörlés
  3. Régebben láttam ezt a filmet és nagyon megihletett. Szerettem volna egy vadvirágos kertet csinálni a hátsó kertrészünkbe. Sajnos a mi éghajlatunkban júliusban kiszáradt pedig szorgalmasan locsoltam. Az idén újra nekigyűrkőzöm a feladatnak. Gyanítonm, hogy nem vagyok elég jó a feladathoz. Egy biztos. Imádom a természetes kerteket, de legeslegjobban az igazi vadvirágos mezőket szeretem.
    Szebbé tetted a napomat ezzel a filmmel.
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Megnéztem a filmet, tényleg melegséggel töltött el, olyannyira, hogy elkezdtem Mary Reynoldsra rákeresni, és nem tudtam abbahagyni..... Köszönöm, hogy fehívtad rá a figyelmem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://www.gardenista.com/garden-design-101/hardscape/?utm_source=Gardenista%27s%20Daily%20Digest%20from%2002/24/2018&utm_campaign=bfdd1cc9f1&utm_medium=email kattints ide, mutat érdekes kerteket, növény összeállításokat, minden ami kertről szól. Szeretem olvasgatni, nézegetni.

      Törlés