Oldalak

2018. január 10., szerda

Mi van a fürdőszobában?



A fehér "mosogató" mi lehet? Gyermekfürdető kád vagy nagyon földhözragadt vagyok?  Vagy évtizeddel előttünk járnak valamivel? Vagy? Szerintetek?

13 megjegyzés:

  1. szerintem simán fürdőkád az ottlakóknak, láttad a hálószobában az ágyukat?

    VálaszTörlés
  2. Nem a gépemről írok, nézegettem én is, de olyan kicsi, egy gyermek férhet el benne vagy a fotó torzít. Most, hogy jobban megnéztem létra vezet fel hozzá? Nem értettem hogy is mehetne felnőtt bele, mert gyereket csak beletesznek. Akkor meg a mosdó óriási.

    VálaszTörlés
  3. Sikerült megnéznem, más mérték, mint amiben élünk...

    VálaszTörlés
  4. Elfeledkezel a liliputi emberekről, Holdgyöngy... van ám elég sok belőlük. Mondjuk ami a színeket illeti, mostanában ilyen sötétszürke színű falakat látok, de elég lehangolónak tartom ezt a divatot. (Egyébként: jönnek velem a fiatalok az ügyvédhez, ha a lány épp vezet, a párja biztosan:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök Isabel, kellenek oda, ne lássák, hogy átverhetnek., Nem biztos, de akkor sem árt az óvatosság. Ha a mosdók mellé állsz magasan vannak, tehát nem kis emberek élnek itt, de ránézésre elfeküdni sem lehet benne. persze egy jó design felülír mindent, s ez a lakás arról szól.

      Törlés
  5. Ülőkád? de abban kéne lennie egy ülőkének. Valószínüleg nem nyújtóznak el a kádban.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beleülni sem lehet, olyan keskeny az alja, vagy a fotózás tette ilyenné, de nem hiszem.

      Törlés
  6. bocsi, nevetek mert nekem az jutott eszembe róla, mosótekenő :D :D így, tekenő, ahogy felénk mondják :)) tudod, amibe kézzel mostak régen, súrolókefével pld. Én még láttam, ahogy Nagymamám súrolta benne a pokrócot, háziszőttest.

    VálaszTörlés
  7. Igen,nekem is arra hajazott, de a szekrényben -egy másik fotón tán- látni a mosógépet, meg az egész lakás sem erről szól. Szóval a furcsa formája miatt sem értem a funkcióját. Bár, ki tudja, az benne a lényeg, hogy nincs benne a lényeg.

    VálaszTörlés
  8. áááá, én hülyeségből írtam, ilyen modern lakásban kézi mosásra hagyni egy kádat? manapság már azt sem tudják mi az.

    VálaszTörlés
  9. Tudod, ahogy Katalin írta jobban megnéztem az ágyat, földbe vagy emelvénybe van süllyesztve. Innen egy link révén elkerültem hasonló ágyak világába. Már néha nem tudják mit találjanak ki, vagy inkább melyik kultúrából vegyenek át? Pl. Japán. Néha nem is sejtjük milyen "elmaradottak" is vagyunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a méretet értettem, láttad az ágy fekvőfelületét?

      Törlés
    2. Néztem, de nagyon csalafinta. Számolgattam én is, mekkora lehet. Milyen széles egy-egy padlódeszka, ahhoz próbáltam méregetni. Viszont a kanapék mérete, a székek látszólagos magassága nem utal kis emberekre. Sosem tudni, fotókkal lehet variálni.

      Törlés