Oldalak

2017. december 5., kedd

Aranyba és télbe öltözötten

 Azt hiszem ma reggel jókor mentem a madarakat etetni, s jókor lettem jó helyen. Kelt a nap, aranyba vont mindent. Éjjel hódara esett. A meleg nap, a hideg hó együtt. A kertben.



 Téli dekor

 A sündörgő rúgós macska. Hogy érthető legyek Bársony úrficska nagy madarász. Kiáll a fűzfa alá, s fel-le ugrál úgy próbálja elkapni a madarakat. Állandó harcban állunk.
















14 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a fotóid, macskástól, madarastól, növényes részletektől, aranyfényektől ❤️

    VálaszTörlés
  2. Nemhiába van, hogy ha a Nap süt, minden jó nekem, ha a felhők eltakarják, semmi nem jó. Csodálatos képek! minden csupa arany. Ha sokáig nézem ezt a szót, semmi értelme nincs.

    VálaszTörlés
  3. (hiába jelölöm be ezt az Értesítést kérek-et, soha nem jön az emailcímemre értesítő.)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű fotók...Én is próbáltam már kérni értesítést, ha írsz a blogra még...Én az összes régi bejegyzésemre kérek értesítőt ha ir valaki tudjam...Nálad ilyen nincs? Irtam egy régebbi bejegyzésedhez is...

    VálaszTörlés
  5. Ha tudjátok, hogy kell megoldani írjátok meg, nem jövök rá.

    VálaszTörlés
  6. Most látom, itt van az az Értesítést kérek. Nem tudom miért nem működik? Másnál sem? Kérlek, jelezzetek!Köszönöm.

    VálaszTörlés
  7. Érdekes, most kaptam értesítést hogy irtál...

    VálaszTörlés
  8. És nálunk meg esett az eső....nem igazság !!!
    Ettől függetlenül csodásak a "nap-aranyos" képeid !
    A madarász Bársony úrfival kapcsolatban lenne egy tanácsom - de ha az etető messze van a háztól, akkor nehezen megvalósítható. Amikor a fa alatt leselkedik, váratlanul le kell önteni egy pohár vízzel. Az ijedtségen kívül semmi baja nem lesz, de megjegyzi, hogy ott valami kellemetlenség érte. Ha egy macskát valahonnan, valamitől el akarsz tiltani, csak egy pohár víz kell.

    VálaszTörlés
  9. Hú, de gyönyörű képeket hoztál!!!
    Kedves Anikó!
    Baba: a ruhája 22 cm. Fej nélkül ennyi. A derékszélesség 20 cm. Nézd meg légyszi van-e ilyen méretű fölös babád és jelezz vissza!

    VálaszTörlés
  10. Bea, pénteken tudom megnézni. A 22 cm válltól bokáig? Nem nézted az emailt?

    VálaszTörlés
  11. Micsoda reggel és micsoda fotók! Ez a természet ajándéka neked, hogy jó induljon a napod! Remélem, hogy a többi is ilyen volt!

    VálaszTörlés
  12. Az aranyfények csodásak, a macskuszok meg édesek. Nekem különösen a vöröske :-)
    Már írtam korábban is, miért nem tesztek egy csengettyűt a nyakába, így a madaraknak van esélyük. Filléres dolog és nem kell hadakozni.

    VálaszTörlés
  13. Ahhoz meg kellene fogni. Volt már a kezemben, de kitépte magát. Sokat szelídült, nem eleget. Még bolhátlanítva sincs emiatt. Egyedül nem tudom megoldani. A férjem nem igazán partner ebben.

    VálaszTörlés