Oldalak

2017. augusztus 21., hétfő

Kérdések

Hogy került a csizma az asztalra, avagy a két kicsi a nappali kanapéjára? Tegnap a koncert után erre értünk haza.


Mi lesz a vége ennek az állandó cukkolásnak? Átmegy a kerítésen, szemez a kutyával, aki ugyan kölyök, de foga egyetlen csattintásával átharaphatná.


Vajon a kertben felnőtt, bokorról bokorra, melléképületről melléképületre, s még ki tudja hova hurcolt két kis mocsok miért éppen a hálóba akar állandóan betelepedni?


4 megjegyzés:

  1. Kérdésedre a válasz: -mert okosak. :o)))
    Tudják, hogy hol a legjobb nekik.

    VálaszTörlés
  2. két kis mocsok :D de édes kis mocsok :)

    VálaszTörlés
  3. Csak azt nem értem, miért csodálkozol ? Hát a macska bizony okosabb és ravaszabb, meg önfejűbb, mint egy kutya. Az ágy tiszta, puha, miért ne ott pihenjenek ???
    Arra esetleg nem gondoltál, hogy még időben - mindkettő fiatal - összebarátkoztathatnád a macskákat a kutyával ? Nálunk olyan volt a szeretet és a béke, hogy a kutya mellé bújva aludtak a macskák.
    Igaz, hogy ehhez a művelethez, idő, türelem és jó szomszéd is kell.

    VálaszTörlés
  4. ... idő, türelem és jó szomszéd is kell. Talán az első kettő, kellene. Zsebivel is nehezen férnek meg, bár ő féltékeny még a szellőre is ami az udvaron átfúj.Öreg, szenilis, féltékeny. Pedig, ha tudom, vagy ahogy tudom ő az első. A múlt héten a szomszéd kuty is az enyém volt, mit műveltek, micsoda acsarkodás, féltékenység volt. Kétoldalról. S Zsebi csak kinti kutya.

    VálaszTörlés