Oldalak

2017. július 29., szombat

Kiállítás-variációk. Kapolcs jó hírrel!

 Vihar a biliben. Ez a címe!

 Ellentétek




 Misztikus festmények

 





Bubitimár Éva újdonságai

Szóval, megfogadtuk, hogy többet nem megyünk. A régi hangulat oda, egy erősen meghúzott fesztivál, ahol minden tiptop, de ezzel elvették azt a hangulatot, ami az ízét adta. A kiállítások, a nagy kedvenc valahogy nagy hiányérzetet hagyott bennem, s többen hiányoztak, akiket az ember évek során megszokott, megszeretett. Valami nagy-nagy hiányérzet volt bennem. Szervezett megregulázozott és bűntetett, már reggel ott állt a NAV autója. S ez már éjjel jutott az eszembe, olyan, mint az ország.

(Ez már a blogger tragédiája, hogy elmentünk innen Nagyvázsonyba, de amire megkerestük volna, amiért odamentünk, majdnem négykézláb másztam az autóhoz, tehát: irány haza! Minek mászkál az, aki nem bírja? Megjegyzem, ha tudom, hogy nem bírom, nem indulok el. Keszthelyen kutyabajom nem volt. Melegszik az idő...)

Ami gondolom jó hír sokaknak: ott van, s árul Szegedi Katalin, sok poszterrel, könyvvel, Lenka babával, Lenka kreatív csomaggal, stb. Őmiatta már megéri elmenni!!! Programokon nem voltunk, erről nem tudok nyilatkozni. Olvasva csábító volt. Nappal is, a mi olyan, szigorúan napidíjas, ami 4000 Ft körüli.

9 megjegyzés:

  1. Mi ma a református udvarba megyünk Taliándörögdre. Várnak a szervező barátaink, én pedig kazetta festő bemutatót tartok.:) Ők is festenek közösen kazettákat minden délután, nem hagyományosat,de tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Mónika, ott nem jártunk. Tudod, máshol jegy nélkül nem engedtek továbblépni, pedig valami népijátszóház volt. Viszont szépségekhez hozzájutottam!

    VálaszTörlés
  3. De jó!!!!! Estefelé Kapolcsra is bementünk, de olyan tömeg volt,hogy még!!!!!Sajnos Szegedi Katalint el is felejtettem....Taliándörögd kiseik egy kicsit az útvonalból,de talán ezért varázslatos..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mamka, a romoknál idén nem volt program, jól olvastam, hogy nem olvastam. Kár érte, jó helyszín volt.Igen, a hétvége mindig tömeget jelent, annál némileg még többet is.

      Törlés
  4. Hat ezek nagyon klassz dolgok! el tune nezlodni en is:)
    Hasonlo augusztus vegen lesz, a barack fesztvalon.Remelem tudok menni:)

    VálaszTörlés
  5. Bevallom töredelmesen én nem szeretek ilyen "műsorokra" járni. A tömeg zavar abban, hogy valamihez közel kerüljek - százegyedik meg utálok lenni egy sorban. Az utóbbi években meg ezt a szaharai forróságot annyira nem bírom, hogy ha véletlenül el is megyek, hát csak kora reggel...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a legutolsó volt a gond, azt hiszem, pedig akkor még csak hangolt a meleg.

      Törlés
  6. Szuper jó a bejegyzés hangulata képekben!
    A meleg az gáz. Az előttünk álló héttől én is félek.

    VálaszTörlés