Oldalak

2017. április 26., szerda

A Vadása tó

régi kedves kirándulóhelyünk, volt. (A linkelt ismertetőből én is tudtam meg újakat, mire jó egy blogbejegyzés!) Aztán 10 éve mintha elfogyott volna ott a levegő. Sorra zártak be a lángos, fagyi árusító helyek, az érdeklődés az újonnan, a környéken megnyíló aqua cityk felé fordult. Pedig erdők közt fekszik, természetes strandja volt, a környék tele kirándulóhelyekkel. Az Őrség kapujában található.  

Most örömmel tapasztaltuk ismét megnyílnak sorra a vendéglátó egységek, az egyik ott lakó üdülőtulajdonos boldogan mesélte, hogy ismét a természet felé fordult az emberek érdeklődése. A márciusi meleg sok kirándulót odacsalt. A tóparti üdülők új gazdára találtak. Szóval, beindult az élet ismét a tó körül.
 

 Az erdőben túrautak vezetnek.


 Kiadó ingatlanok.

Egy nosztalgia fotó a helyről, ahol annak idején, vagy 30 éve idősebbik fiam egy március 15-én a vízbe pottyant. S búcsúzó fotók. (Azt azért elárulom sikerült dödöllét ennem az egyik étteremben, akkor már!)

6 megjegyzés:

 1. Ezek a kepek egyik masik olyanok, mintha Chertseyben lennek:)nagyon nagyon szep hely!
  Latom Zsebi itt is jol erzi magat:)
  En nem tudom mi a dodolle..csak valami mondokabol jon elo, de meg soha nem ettem , a nem ismerembol kovetkezik:)

  VálaszTörlés
 2. Pedig nagyon szép hely a fotók alapján. Én sokkal jobban díjazom az ilyen szabadtéri vizeket, mint bármilyen divatos aqua cityket.

  VálaszTörlés
 3. Még csak nem is hallottam róla. Most legalább a térképen megkerestem. Tényleg szép hely és jó, hogy az emberek elkezdenek újra ide járni. Inkább ide, mint tüntetésre.

  VálaszTörlés
 4. Szép hely, hangulatos víz melletti üdülőteleppel, a környékről nem is beszélve. A szabadtéri fürdés nem jobb, mint bezárva? Már aki a vizet szereti. Régen nagyon sokan jöttek ide, ezt tapasztaltam.

  VálaszTörlés
 5. Zsebi póráz nélkül volt, imádta. Meg amúgy is, mehetett valahova, nem kellett kétszer hívni.

  VálaszTörlés
 6. Szépséges!!! Ennek meg különösen örülök: "ismét a természet felé fordult az emberek érdeklődése".

  VálaszTörlés