Oldalak

2017. március 4., szombat

Kedvenc lakásaim


 Bár, ezeket a bemutatókat kedvenc házaimként indítottam most egy picike lakást hoztam.  A hangulata fogott meg, hogy egy fiatal nő bevállaltan régi tárgyak közt él. A művészeti alkotások nagyapja munkái. S ahogy mindezekkel ezt a picike teret belakta.












4 megjegyzés:

  1. Ebben a modern vilagban hihetetlen milyen hanguata van, amikor a szemunk mennyire mashoz van szokva.Bar en az ilyenhez vonzodom, ezek tele vannak elettel.Nagyon szep lakas, es valahogy mindne kapcsolodik egymashoz.
    Szep a fejlezed:) itt ma -14 fok volt es sajnos marad, a nyaralonkban -27 van:)Pont az van amitol feltem, elcsuszott a hideg.

    VálaszTörlés
  2. A tükör nagyon szép. egyébként hasonlóm van egy kedves barátnőmtől. De egyébként nekem túl modern, bár hangulatos. Ezt a blogot láttad? http://myrusticfarmhouse.blogspot.hu/ jó hangulatú.

    VálaszTörlés
  3. Tudod ez legalább nem hófehér és szürke, sok skandináv lakás van fent ilyen elrendezéssel, de olyan színekkel. Itt a téglafal, a bútorok melegséget hoznak. A tükör szép, de az állvány is alatta. Irigyellek egy hasonló szép tükörért! Olvasom azt a blogot, szeretem, s sajnos volt egy hasonló, amit elvesztettem, amikor az oldalsávból eltűnt a listám. Voltak akkor veszteségeim.

    VálaszTörlés
  4. Persze hogy szívesen él az ember ősei (nagyapja például) dolgai között, ha azok olyanok. Na én egyetlen egy tárgyat örököltem, ami ne ócskaságnak számított volna. Sehol egy festmény, egy vasaló, bármi. Anyám kapta nászajándékul azt a ki tudja hány darabos étkészletet, aminek egyetlen egy darabja áll ma is itt a vitrinemben. Volt még egy nagyon szép kredence, de azt ő is kapta egy idős ismerősétől, tehát nem számít családi tárgynak. Azt nővérem fölpakolta magához, nála néha elgondolom, hogy megbeszélhettük volna, ki mire tartana igényt. Ezt szívesen látnám itt a sarokban, még passzolna is a világos drapp modern bútorok közé.

    VálaszTörlés