Oldalak

2017. január 13., péntek

"Betemetett a nagy hó erdőt, mezőt, rétet."




 
 
 
 

 

 









 
 S végül:bentről, a meleg szobából. Ahol is Cirnyó úrfi hazatérvén az éjszakai műszakból azóta is rendületlenül alszik. Mit neki havazás?!


6 megjegyzés:

  1. A kutyus nem mehet be? Ő is fázik. A kertetek ilyenkor is gyönyörű.
    Nálunk latyakos a kert, a hó amint leesik el is olvad. Néhol nyomokban fellelhető.
    Na jó nem csak nyomokban. Latyakban. :)

    VálaszTörlés
  2. Györgyi, ő északi fajta, nekem is nagy dilemmám beengedjem-e? Sosem élt bent. Be sem tudom csalni. Valamelyik nap megfogtam, behoztam, olyan melege volt, mint amikor nyáron forróság van, úgy hűtötte magát. Reggelente, mikor kiengedem átgyúrom, de mindig meleg, s jó hangulatban fogad.

    VálaszTörlés
  3. A kutyáknak (na nem az ölebeknek) valószínűleg ugyanúgy megvastagszik télre a bundája, ezért nem fázhat, főleg ha olyan fajta. Úgyhogy nem kell. Ezek a túltenyésztett pici kutyák persze fáznak, fel is öltöztetik őket, de még így is remegnek, mint a nyárfalevél.
    Egyébként megnézted a rejtvénylapot?

    VálaszTörlés
  4. Anikó! Több mint húsz éve vizslám van. Egy vizsla nem marad ,eg kint,. Rosszabb mint egy öleb. Kanapé királynak hívom. Így nem csoda, ha azt hiszem, hogy ilyen hidegben még a kerti kutyusok is fáznak, de tévedtem. A malamutokat sm szabad télen se beengedni. Melegük van.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű képek...nálunk eső az uralkodó... hogy reggelre mi lesz, majd kiderül...Alex alapból szeret bent lenni, mert pici korban hozzánk nőt,mert sokat volt a lakásba, mert ép akkor lett olyan hideg, hogy féltettük...

    VálaszTörlés
  6. Képzeljétek reggel a reszkető, hetedik hetes kiskuszi nyalogatta a kezem a kerítésen keresztül. Csak a dolgára engedik ki.

    VálaszTörlés