Oldalak

2016. december 1., csütörtök

Évek hordalékait

találom meg a meditációs könyvemben.

Ahogy elolvasom a mai penzumot, s közben mindig forgatom, kinyitom valahol, aztán újabb és újabb helyeken. Aztán már keresek, miket is rejtettem el a könyvben az évek alatt könyvjelzőként. Köztük van  a könyv számlája, előhozza fellelésének történetét. Aztán találok fizetési cédulát, már a munkahelyi havi elszámolásra gondolok, s van még könyvtári lista a visszavivendő könyvekről. Érdekes volt áttekinti, hogy miket is olvastam akkor, s ezek közül mik is vannak még nálam? (Kert.) Hogy milyen alkalmakhoz tettem a cédulákat? Ez külön bejegyzés lehetne.

 








 
Vindornyalakon fotóztam. Külön érdekessége, hogy mikor kijöttem a temetőből egyetlen kép nem volt a gépemen. (Mi8után a fotók után mindig megnéztem, milyen fotó ios készült?) Így gyorsan vissza kellett mennem, s sajnos már csak kutyafutta fotózásra marad időm.Mer a nap ugyebár ment a maga útján.)

 A búcsú fotó már Vindornyaszőlősön készült.

 

3 megjegyzés:

  1. Érdekes dolog rég nem forgatott könyvben rábukkanni valamire, ami a "múlt". Jártam már én is így - volt, hogy örültem, volt hogy inkább szomorkodtam...Én préseltem néha kis virágokat is, és ezeket jó volt megtalálni. Csak szépről meséltek....

    VálaszTörlés
  2. Vindornyalak, Vindornyaszőlős...
    Megjegyeztem magamnak ezeket a neveket :) Így is szép fotók készültek, bár megértem az "elkeseredésedet". Rájöttél mi lehetett a probléma?

    VálaszTörlés
  3. Miklós, nem tudom. Ha átteszem a fotókat a gépre, sokszor azokat sem másolja át teljesen. Néha "elvesznek" fotók. Nem értem, ennyire nem ismerem a gépem, már a fényképezőgépet.

    VálaszTörlés