Oldalak

2016. október 12., szerda

Micsoda gesztus!

Szeretem Schäffer Erzsébet írásait. Líraiságát, emberségét. Ahogy leszáll az emberek közé. Nem lehajol. A mostani Nők Lapjában színésznővel és fiával beszélget. Nem aláírja írását, hanem Hálás szeretettel, SE. Ezzel elmond mindent, amit gondol riportalanyairól, a beszélgetésről.

Egyébként mostanában többször megveszem a lapot. Korábban néha nagyon gyenge számai voltak, mostanában jobb a szerkesztés. Esetleg jobban odafigyelnek? S még egy cikk:  elhagyott gyerekekről, otthagyottakról, örökbe adhatókról. A gyermekotthonbeliekről. (Ha olvasol, közben sokszor eszembe jutottál Katici!) "Különleges szükségletű gyermekek". Micsoda megfogalmazás, ők a három év alattiak. S vannak még más, érdekes írások is.


8 megjegyzés:

  1. Én is szeretem Őt.Jó pár könyvét megvettem,többet dedikálva.Mivel tudják,hogy szeretem olvasni,ajándékba is kapom.
    Anci

    VálaszTörlés
  2. Régen minden szerdán szertartás volt megvennem a lapot, majd egyre több reklám, kevesebb beltartalom mellett lemondtam róla, csak nyaraláskor veszem meg egyszer. De most kedvet csináltál hozzá, újból...megnézem ma az újságosnál.:-)

    VálaszTörlés
  3. :) Köszi az ajánlást...és az eszedbe jutást :) ez egy olyan gesztus nekem, mint SE aláírása :)
    Kíváncsi vagyok, majd igyekszem beszerezni.

    VálaszTörlés
  4. Azok közül amit otthonról hiányolok az egyik a Nők Lapja. Ha otthon járok megveszem vagy ha meglátogatnak megkapom az akkori számot. mindent szerettem benne, Schäffer Erzsébet írásait különösen! Ahogy ír, amiről ír, úgy ahogy van. Kár, hogy itt nem lehet (már) kapni az újságot.

    VálaszTörlés
  5. Egy csomó könyve megvan, imádom az írásait. Kivétel nélkül mindet.

    VálaszTörlés
  6. Ha néha eljut hozzám (eljut) a Nők Lapja, mindig megkeresem és nagy örömmel olvasom én is SCH.E. írásait.Néhány könyvét olvastam is.( A szőlővirág illata, Anyuval az élet, Pipacsvirágom.)

    VálaszTörlés
  7. Én két évtizede nem veszek Nők Lapját. Észrevettem valami furaságot, mintha dolgok nem lennének benne igazak. Viszont gyerekkoromra úgy emlékeztem, hogy mindig szombaton jelent meg és nagyon oda kellett figyelni, nehogy elszalasszuk. Szerencsére anyám barátságot kötött egy újságárusnővel, aki mindig eltette neki.

    VálaszTörlés
  8. Nem értem, mik nem igazak? Nem szenzációhajhász, az élet, a dolgok mélyére teint, az itt való megjelenés megtiszteltetés. Örülnék, ha elmagyaráznád.

    VálaszTörlés