Oldalak

2016. október 7., péntek

Ember tervez

egér végez. Miután bamba krumpliválogatás közben az ebédhez, előrohant, a frászt hozva rám, elkezdődött a férfiak egér hajtóvadászata. Férj pakol, Cirnyó vadászik. Eredmény? E pillanatban még nincs. Viszont az előszoba szétdöntve.

9 megjegyzés:

  1. Huhh, nagyon utálom a rágcsálókat, szerencsére ide még nem jöttek be egyszer sem.

    VálaszTörlés
  2. Jujjjj! Drukkolok,hogy megfogja Cirnyó! Hajrá Cirnyó!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Jelentem, kifogott a férfiakon...

    VálaszTörlés
  5. Hja kérem, az egér nagyon ravasz ki állat. Hetek óta csak négyet bírtam a fogóval megfogni, és minden áldott nap kieszi(k) belőle a csalit. Már nem is bosszankodom - mert valószínű a fogó nem a legtökéletesebb...
    Csak azt nem értem, hogy akkor én miért csípem be vele folyton az ujjamat, amikor beleteszem a csalit ????????????????

    VálaszTörlés
  6. Jaj!!!!! nagyon nehezen bírok úgy aludni,ha tudom,hogy egér van a lakásban....Mi tavaly vettünk kettő fogót: egy fém hagyományosat és egy műanyagot.Mindkettőbe a legfinomabb szalámiból tettünk,hogy biztos legyen a végeredmény. hamar meglett. A műanyag fogó remekül működik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig az enyém is műanyag...mégse fogja meg mindig azt, aki kieszi a kolbászt....
      Amúgy egérrel egy lakásban élni - nagy kaland, de családi háznál így ősszel bizony előfordul. Nekem is vannak kalandjaim, de többnyire csak nevetni kell rajtuk - igazából a lakásban kárt még nem csináltak. Aztán akik nem mentek a fogóra és nem voltak elég ügyesek, azokat valamelyik macsesz csak elkapja....hát ezért (is) tartom őket.

      Törlés
  7. Nálunk ragasztó van, sajnos. Nem értek vele egyet, de nem én egerészek. Ők néha hárman együtt, férjem, Zsebi, Cirnyó, s a szomszédból Fülöp kutya. S van mikor mindüktől meglépnek az egerek. El-elnézem mikor a népek körülülik a farakást, úgy vadásznak.

    VálaszTörlés