Oldalak

2016. október 3., hétfő

Akik szeretik a kerteket kukkantsanak be!

Andi kertje

6 megjegyzés:

  1. Szia! Nézd meg, a következőt: Tervezés, Elrendezés. Itt van olyan, hogy modul hozzáadása. Ha arra rákattintasz és görgetsz lefelé, akkor van egy olyan, hogy Bloglista. Ha minden igaz, itt tudod majd berakni akiket olvasol és megjelentheted oldalt. Majd írj, hogy így sikerült e!! Ha nem akkor nézelődöm tovább.

    VálaszTörlés
  2. Kösz Tami, itt is csináltam valamit. Pontosabban linklistát. Ugyebár, ez nem frissített, mire ráléptem az ajánlott utadra. Ez most összejött. Gondolkodtam, hova lehetett el a régi. Mert amit küldtem neked a másik megoldásra is ráklikkeltem, de én ott nem éreztem változást. (Nem is értem, nincs ismertem arról amit kérdez.) Azt hiszem véletlenül kitöröltem, de ezt sem értem, mert nem is jártam ott mostanában. Mindegy. A lényeg, ismét van listám, legfeljebb kevesebb, mint volt(egyet sehogy nem tudok előkeríteni, pedig az egyik nagy kedvencem volt), s akiket amúgy is követek, most nem írom ide duplán.Köszönöm a segítséged.

    VálaszTörlés
  3. Nincs mit. Majd azért még töröm a fejem, hogy az elveszett egyet vajon merre nézzük még meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most látom, hogy alul vannak a listák. Ezt akár oldalra elrakhatod, szintén ugyan így, hogy bemész a Tervezésbe, ott az Elrendezésbe. Majd lemész oda, ahol a bloglista modulja található, bal egérgombbal rányomsz és közben addig és oda húzod, ahova tenni akarod. Kitörlődni nem fog az tuti.

      Törlés
  4. Nekem Home-ként volt mentve, egy német hölgy angolul írt, kert, lakáskultúra, nagyon kedveltem. Ezen a néven az én tudásommal nem tudtam előszedni, lehet más néven kellene keresnem. A Remodelistán időnként előhozzák, majd akkor lementem. Még egyszer köszönöm.

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom mikortól nincs meg, de ha az előzményeket nem szoktad sűrűn törölni, akkor ott még megnézheted hátha benne van.

    VálaszTörlés