Oldalak

2016. augusztus 18., csütörtök

Itatóügyletek és virágtartók

Milyen a véletlen. A baloldali itató, mert a fagy szétszedte virágtartó lett. A jobboldali új, ez itató. Nem láttam még használni...

  



 
  Mire jó egy fotó? Rámutat az ültetés esztétikai hiányosságára. Valószínű, már nem fért oda újabb kövirózsa.

 S a kövirózsák újabb hasznosítása. Rossz helyen vannak, örököltük, szabadulni szeretnék tőlük. Ezek a tartók pedig hozzám kerültek. Nem az én világom. Kitaláltam ültetek beléjük kövirózsákat, s a lakásban az ablakpárkányt díszítem velük. (Kint vannak még a kertben, esett az eső, jó sarasak. Nem fotózni készültem, de ha már, akkor...)

Viszont a kutyatál helyett (a fém itatóvázra) vettem cserépalátétet háromszáztíz forintért.


A kutya visszakapta a fém itatóját, hogy ne a vödörből igyon. Az eredeti madáritatót amúgy ő törte szét, most darázsitató. Mindig látok vendéget rajta.
 



 Az utódját(az eredeti cserép madáritatóét)  is a fagy szedte szét. Érdekes, a darázsitató mióta széttört még mindig, romjaiban is szolgál. Jól égették ki, anno. Nem fogok én állandóan ezrekért itatókat venni.

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek!!!!!!
    A kövirózsát egész nyáron tervezem rendes helyre ültetni.:)Inspirációt adtál.:)

    VálaszTörlés
  2. A porcelán ill. üveg tálak/tányérok nálunk se voltak hosszú életűek. Most fémtálból isznak és jénai kistál-fedőből esznek. Ez nagyszerűen "bejött"...
    Szépek a kövirózsáid !

    VálaszTörlés
  3. Jók ezeket a kerámia tartókat beültetni kövirózsával, olyan szépen kitöltik, benövik utána az edényt.

    Különleges kis kövirózsákat kaptam az egyik túratársamtól, ő is szereti, sok fajta van neki, így nekem is hozott belőle, három különbözőt. Még kis mütyürök, cserépben vannak, de ha megerősödnek, kiültetem őket.

    VálaszTörlés