Oldalak

2016. július 13., szerda

Reggelre kelve

az ágyon hárman ébredtünk. Teljes kiterültségben és elnyúlásban Cirnyó úrfi aludt mellettem. Ő hónapok óta nemhogy az ágyunkon, a lepedőn sem aludt (amúgy sem volt szokása), de még az épületben sem nagyon. Egyszerűen nem ér rá.

Aztán megreggelizett, s jó szokása szerint már itt sem volt. Viszont legalább nagyon, de nagyon jó étvággyal evett.  Vannak, akik tanulhatnának tőle.



Én meg várom az esőt, de egyenlőre nyoma sincs. Azaz, híre sincs. Pedig napok óta fekszem, be-beájulok, karom mozdítani nem tudom. Meghaltam.

5 megjegyzés:

  1. Kitartás. Már csak a mai napot kell kibírni és jön az enyhülés.

    VálaszTörlés
  2. Naponta gondolok arra, hogy disszidálnom kellene valahová északra. Nem feltétlenül a sark-ra, de annak közelébe. Egyre kevésbé bírom tolerálni én is ezt a forróságot - és semmi, de semmi esélyünk arra, hogy ez a jövőben normalizálódik.

    VálaszTörlés
  3. úgy látom nem csak én vagyok ilyen, számolom a napokat hogy meddig tart még...a férjem meg csak legyint, nyár van, mikor legyen meleg, ha nem most? :)

    VálaszTörlés
  4. Vigyázz magadra!
    Én meg arra gondoltam,az Alpok aljára kellene költöznöm,még mindig jobb a mi vidékünknél.
    A Cirnyó klónjáról ma küldök majd képet.Remélem,lesz időm egy kicsi...
    Mit ne mondjak,a játék nagy mestere.Nagyon mozgékony.A testvérét elnyomás alatt tartja.Ő az úr a macskaháznál.
    Anci

    VálaszTörlés
  5. Cirnyó úrfi és Bikfic úrfi nagyon hasonlítanak.:) A kis kópék! Ma reggel nem jött ébreszteni,pedig addig nem hagy békén egyébként,amíg ki nem kelek .:)
    Hőség....azt hittem,hogy ma már jobb lesz, erre látom,hogy majd csak estefelé. Túlélésre megy . 41 fokot mutatott a kocsi hőmérője, amikor jöttem haza.:(

    VálaszTörlés