Oldalak

2016. június 7., kedd

Mostanában

szakácskönyvekből előkerült receptek ürügyén oly sokat gondoltam Kudlik Juli Juli Sulijára.  Már nem is tudom hogy írták?

Aztán eszembe jutott Martha Stewart.   

 
 
Vajon, ha engedik kibontakozni belőle is ilyen híresség le(hete)tt volna? Ha később indítja el a műsorát meddig jutott volna vele? S ha ma indítaná? Vagy ehhez egy más világban kell élni? Szerintem hiánypótló volt, s lehet ma is az lenne.

6 megjegyzés:

  1. Nem ismertem a musorat, nem tudok hozzaszolni.Marta magazinjat neha veszem, sok receptjet, dekoraciojat magam is kiprobaltam mar.

    Ami erdekes, hogy van egy dobozom amibe en si recepteket kezdtem gyujteni.Tudod irtam arrol, hogy szaladgalok a gep es a konyha kozott, most ki szoktam nyomtatni es gyujtom.Hatha egyszer valakinek oromet okoz,ha megtalalja:)

    VálaszTörlés
  2. Ez a szaladgálás szörnyű, én is nyomtatom, úgy könnyebb. Amúgy szinte azt csinálta amit Márta, de nagy ellenszéllel. Ami új és más, esetleg jó is, azt nehezen veszik vagy vették be, anno. (Anno????)

    VálaszTörlés
  3. http://www.julisuli.eoldal.hu/

    :)))

    VálaszTörlés
  4. Én a Kudlik féle Juli suliról írtam. Via blogját ismerem, ő hasonló úton halad, csak másként.

    VálaszTörlés
  5. Láttam pár műsorát a Kudliknak,de amikor a szilveszter éjszakai "korhelylevesét"bemutatta,többé nem néztem.Konzerv töltött káposzta (dobozos)volt a jó levesalap.Villával összetörte,fellötykölte vízzel,jól kiöblítette a dobozt és szerinte finom korhelyleves lett belőle.Pfujj...

    VálaszTörlés
  6. Most,hogy írod: rémlik Kudlik műsora....mennyi mindent elfelejtek.

    VálaszTörlés