Oldalak

2016. február 12., péntek

Nézem a profilon

hány blogot is figyelek, valóságban ez kb. 15-20 lehet. Hány, de hány nem frissít!? Néhányat sajnálok. S sajnálattal látom, hogy olyan helyről is olvasnak amit nagyon, de nagyon nem akartam. Ez a nyilvánossággal jár. Ezért nem vagyok a "fészen".  Azaz csak jelen vagyok, de nem posztolok, stb. Talán a blog nyilvánosság kisebb, mint ott. Talán.



5 megjegyzés:

  1. Tulajdonképpen van egy "kemény mag" akik kitartanak és írnak, aktívak, de mióta én is blogolok, hány meg hány blog tűnt el, cserélődött ki.
    Akiket kedvelek, azokhoz hűséges vagyok, igyekszem olvasni, ha késéssel is és megjegyzést is hagyok, ha nem is mindig.

    Gyönyörűek azok az kilincs/kulcsdíszek (vagy minek nevezzem...) ha sétálunk valami régi történelmi helyen vagy akár egy óvárosi részen, mindig figyelem ezeket.
    Van egy amit különösen kedvelek, ha nem felejtem el, lefényképezem majd és felteszem a blogba.

    VálaszTörlés
  2. drive the content home a bit, besides that, this is Genius X helpful blog post. A good read. Ill certainly be back. Good thinking. Wondering what you think of its implication on society as a whole though? There are times when things like this begin to have global expansion and frustration. Ill be around soon to check out your response. Hi there! This is my 1st comment here so.For more ==== >>>>>> http://eremaxfuncionabr.com/genius-x-farsa-ou-falso/

    VálaszTörlés
  3. Amilyen megszállott grafomán vagyok - s miként sok száz posztom az elejéről bizonyítja is - olvasóim nekem sem mindig voltak. Magam sem tudom, értem, miképp szaporodtak mostanában fel "ennyire". - Igaz, régebben én sem kommenteltem ennyit, mint manapság - de be kell valljam, piszok sok idő elmegy, mire mindenkihez benézek pedig nem is hagyok mindig üzenetet. Folyton "fel akarok kelni" a gép mellől, aztán kisebb nagyobb lelkifurdalással mégis ott maradok. Sokszor van, hogy 3-4-5 bejegyzést is megnézek visszafelé - és csak akkor kommentelek. Már, ha van mondanivalóm. Mert hát mindig, mindenkinél és mindenhez - erre kevés a 24 óra.
    De a lényeg, ezt nekem a barátnőm mondta: én az írás kedvéért írok. Ami "bennem van" "ki kell jöjjön" valahol.
    Hát ez a helyzet. Írni jó, kommentet olvasni is - de nem vagy képes a 24 órát kitágítani....

    VálaszTörlés
  4. En kevesebb, mint 10 blogot olvasok rendszeresen, jo 5-6 a valos szam.Ha kovetem, nem tudom ugy kovetni, hogy felevben egyszer.Viszont ennel tobbet keptelenseg volna nekem idoben.Akit megszerettem, hozzajuk , veluk kitartok:) es volt jo par akik elmaradtak, en is sajnalom.
    Nekem van eg hasonlo kilincses akasztonak hasznalom, majd megmutatom.

    VálaszTörlés
  5. Én gondoltam pl. lakberes blogokra is, amiket olvastam volna, aztán nem posztolnak. Régóta. Akiket olvasok, követek tényleg kevesen vannak, ahogy írjátok nem lehet annyifelé minőségien figyelni. Fodorka, valakik magukhoz jelöltek, aztán az olvasóik is társultak hozzád. Egyébként én sem szólok mindig hozzá, ami megfog ahhoz. S amit még sajnálok, valakikhez kacskaringósan, vagy még úgysem jutok el, mindig elő kell bányásznom őket, Biztos bennem van a hiba. pedig szeretem olvasni őket, többnyire más rendszereken.

    VálaszTörlés