Oldalak

2016. január 6., szerda

Nálunk




 




Kert alatt




 

 


 Mire jók a fotók? Azt hittem cinkék csak a madáretető vendégei, az egyik fotón láttam verebet is, és ma egy piros nyakkendős madárkát is. Érdekes, ha közelebb megyek szétrebbennek,de már a bokrokon várják az etetést. A kert közepén van az etető, csak ilyen fotó sikerült róluk.

Nyári hírmondó...

8 megjegyzés:

  1. A második kép nekem nagyon tetszik. És a kis beagle ? Nem fázik ilyenkor kint ?

    VálaszTörlés
  2. A piros nyakkendős madárkát megnézném ha esetleg sikerül majd lefotóznod :)

    VálaszTörlés
  3. Én a legjobban az ilyen röppenős fotókat szeretem.:) Gyönyörű.
    Piros nyakkendős madár? Ki lehet ő?

    VálaszTörlés
  4. Kedves Holdgyöngy erőt, egészséget, vidámságot kívánok az új évedbe szeretettel.

    Nagyon szép képeket hoztál! Milyen gyönyörű rózsád nyílt a télben! Nagy öröm, ha jönnek a madarak és sikerül lencsevégre kapni őket. Nekem még sosem sikerült. Piros színt én a tengelicekben ismerek, a csőrük mögött fut függőlegesen egy széles sáv. Hozzánk a cinkék és őszapók mellett ők szoktak járni.

    VálaszTörlés
  5. Melinda egy pillanat volt, s egyetlen madár, s röpült el rögtön ki-be, ahogy csinálják. Csak rácsodálkoztam. Majd megnézem fotón. Kistestű volt, s a piros ún. csokornyakkendő szerű sávra figyeltem fel a sok cinke után. Fodorka, kint van állandóan, bár fedett épületben lévő házba is bemehet. Valamelyik nap nézem, hideg volt, kint aludt a kutyaól tetején.!!! Unatkozik, az unokáké, de ritkán jönnek, a nagymama csak eteti.

    VálaszTörlés
  6. de édes pofija van annak a kis beagle kutyusnak :)

    Itt nem tudom hol vannak a madarak, elvétve látok cinegéket, pedig kint van nekik egy csomó kaja, amit a verebek zabálnak meg. Igaz a rigó az jön, hibás almákat szoktam kirakni nekik, azt csipegetik, meg gerlék is itt tanyáznak a szomszéd hatalmas tujáin, szóval van itt minden, csak cinegék alig...
    Tavaly meg nem győztem nekik venni a napraforgót, annyian voltak, jöttek...

    Szeretem a téli képeket, olyan szép kis részleteket lehet így elcsípni :)

    VálaszTörlés
  7. Látod, a rigóknak tettem ki én is almahéjat, -darabokat, napokig ott volt. Nem tudom merre jártak, mert régebben láttam őket. Szép részletek, s a hó a semmi kis növényeket is széppé teszi. Jó, hogy lett havunk.

    VálaszTörlés
  8. En is a kutyust szurtam ki azonnal:))nagyon kedves pofija van! a fotoid gyonyoruek Aniko!! kezdem hianyolni a havat a kepek lattan:)Talan 2 eve volt fagyott rozsas kepem, de meg novemberben megfagyott.

    VálaszTörlés