Oldalak

2015. december 23., szerda

Napi örömök

Eljött az este, Cirnyó úrfi is elvégezte a napi ölbefekvés és dorombolás szertartását, hogy elvonuljon aludni. Sok izgalom és orvosi látogatás után tudjuk a baja okát, s kezeljük. (S kezelem immunerősítővel, amit egy gyógynövényes bolt eladója (is) ajánlott, s alá, köré teszem a spirálokat, turbózzák a szervezet gyógyító energiáit, s beszélgetek is vele, hogy tudja gyógyulási kötelessége van velünk szemben.) Nem értette az állatorvos, hogy vannak tünetek, de közben milyen jó a fizikai állapota, az étvágya. Ahogy mondják: a beteg jól van, csak a torka véres. Az kicsit nagyon, de már jobban van. S még mindeközben is nagy pusztítója az egérnépségnek!!!

Ma sikernapom volt. Sikerült kétféle süteményt sütnöm, párhuzamosan, egymás után. Igaz, utána kinyúltam, s az egyik befejező krémezését, csokiborítását késődélutánra hagytam, közben jó nagyokat pihenve ( szervezetem kényszerített is rá). A lényeg, hogy megtettem!!! Apró győzelmek önmagunk felett...

Lett karácsonyfánk is, viszont a tartója szőrén-szálán eltűnt, vagy inkább a faház rendbetétele miatt. Úgyhogy holnap mehetünk  a városba tartót venni.

 Nem elég ennyi egy napra?



3 megjegyzés:

  1. Jól haladtál a teendőkkel, csak az a fránya tartó ne tűnt volna el! Cirnyónak jobbulást, neked pihenést, és áldott karácsonyt mindnyájatoknak.

    VálaszTörlés
  2. Megveregetheted a válladat. Én egy nap két sütinek már biztos nem állnék neki...
    A karácsonyfatalp eltűnése bosszantó, de soha nagyobb baj ne érjen - nem lepne meg, ha holnap előkerülne a régi :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És lemaradt a lényeg ! :-)
      Békés ünnepet, s minden tekinteteben szebb/jobb/vidámabb új esztendőt kívánok szeretettel !

      Törlés